Tunsori moderne pentru femei delicate: pixie cu breton la 40-50 ani e alegerea perfectă

În lumea modernă de astăzi, tendințele modei sunt în continuă schimbare. Tunsorile scurte cu efect de întinerire însă, rămân întotdeauna actuale. Una dintre aceste tunsori, cele mai iubite de-a lungul timpului, este tunsoarea de tip pixie. Dacă ai peste 40 de ani și îți dorești să ascunzi câțiva, aceasta este tunsoarea perfectă pentru tine.

#1

Caracteristicile tunsorii

Tunsoarea de tip pixie este foarte ușor de stilizat. Aceasta înseamnă că nu va dura mult timp și efort pentru a o aranja. Pentru femeile mature, acest lucru este foarte important. Principalul avantaj al acestei tunsori constă nu doar în frumusețea ei, dar și în efectul uimitor de întinerire pe care îl redă. O tunsoare bună îți poate scădea chiar și 5 ani din vârstă. Un element foarte important în acest sens este bretonul. Având același efect de întinerire, el redă feței frumusețea și drăgălășenia de care are nevoie. Pixie cu breton nu și-a pierdut autenticitatea de ani buni și este folosită de mulți stiliști pentru a crea imagini moderne.

#2

#3

#4

#5

Pixie este mereu o alegere grozavă, fie că optezi pentru o ținută business sau casual.

#6

#7

#8

Atunci când alegi modelul unei tunsori pixie, ar trebui să ții cont de câteva aspecte:

– Pentru femeile supraponderale, tunsorile foarte scurte sunt contraindicate. În acest caz, se poate crea un dezechilibru dintre corp și fața care ar putea să arate mică. Cea mai bună soluție în acest caz, este un pixie bob.

– Pentru o față rotundă se recomandă alegerea unui breton alungit. Acesta întinde vizual fața, aducând-o mai aproape de forma ideală – ovală.

#9

– Femeilor cu fața ovală, le va avantaja aranjarea haotică a părului. Acesta va reda imaginii eleganța și perfecțiunea de care are nevoie.

– Pentru părul de nuanța mai deschisă, este recomandat să alegi o tunsoare scurtă. Pentru părul mai întunecat însă, optează pentru un model mai lung.

#10

– Femeile cu părul creț sunt cele mai norocoase. Ele practic nu au nevoie de o aranjare specială. Acest lucru poate ajuta considerabil la economisirea de timp și bani.

– Stilul de viață este, la fel, un aspect destul de important. Tunsorile scurte sunt ideale pentru femeile care duc un mod de viață activ.

#11

Pixie a devenit o tunsoare uimitoare pentru femeile de peste 40 de ani, iar astăzi, această tunsoare este folosită de milioane de femei. În noul sezon care vine, aceasta este din nou populară. Acum este timpul să o încerci și tu.

Dacă ți-a plăcut acest articol, salvează-l pentru tine și împărtășește-l prietenilor tăi.