Tunsori la modă pentru părul până la umeri: fotografii cu tendințe actuale

Se crede că tunsorile până la umeri sunt cele mai la modă, versatile și practice. Această lungime este potrivită pentru orice fată, deoarece îngrijirea și coafarea nu vor fi dificile. Pentru a schimba imaginea și, în același timp, a păstra frumusețea părului, te sfătuim să acorzi atenție tunsorilor la modă, cu o lungime nu mai mică decât umerii, care sunt recomandate de stiliști. Mai jos vezi tendințele actuale în 2022 și alege o opțiune de coafură elegantă.

Tunsori până la umeri cu breton

Breton – mulți îl ignoră complet nemeritat. Și degeaba. Poate distrage atenția ochiului de la imperfecțiuni sau, dimpotrivă, poate sublinia trăsăturile coafurii, poate ajusta forma feței. De exemplu, reîmprospătează imaginea sau ascunde o frunte înaltă. Combinația dintre o tunsoare până la umeri cu breton este, de fapt, o versiune foarte la modă a unei coafuri fără restricții de vârstă. Dacă bretonul este alegerea ta, atunci caută opțiuni la modă.

Tunsori până la umeri fără breton

Tendința cheie a anului va fi tunsorile fără breton. Totul este de înțeles: această opțiune este ideală pentru atât de multe fete, îți permite să demonstrezi un oval frumos al feței, conferă coafurii ușurința dorită.

Tunsori pentru păr subțire

Ce este potrivit pentru fetele cu păr subțire și rar? Stiliștii recomandă alegerea unei lungimi medii a tunsorii, aceasta oferă volum părului fără prea mult efort. Cascada clasică și gradată, bob și kare – sunt deosebit de bune pentru că oferă părului subțire splendoarea dorită. Datorită faptului că diferitele niveluri de fire creează volum suplimentar de păr. Mai ales când ei aleg aranjare cu efect de neglijenţă, cu valuri mari sau de alt tip. În plus – colorarea monocromatică închisă, evidențierea, firele de nuanță contrastantă sunt garantate pentru a ajuta coafura să arate voluminoasă.

Tunsori pentru păr creț

Este grozav că acum nu doar părul drept, eventual îndreptat, ci și părul creț este la modă. Desigur, formele pătrate, bob, în ​​cascadă și stratificate arată foarte bine pe buclele până la umeri – o bază ideală pentru experimentarea tunsorilor. Plus – creșterea imperceptibilă, oferă buclelor să se întindă frumos și distribuie uniform volumul. Dacă îți place bretonul, atunci o cantitate mică de șuvițe scurte îi va crea imitația. Dar proprietarilor de păr creț nu li se recomandă să „înceapă” un breton cu drepturi depline.