Tunsori la modă în 2022: poze cu tendințe actuale

Tunsorile sunt o oportunitate de a alege nu numai lungimea, ci și forma coafurii. De exemplu, în 2022, tunsorile bob și kare, pixie și garcon, cascadă și mullet sunt soluții elegante pentru păr pe care oricine le poate face. Cu toate acestea, într-o tunsoare, nu numai lungimea și forma sunt importante, ci și textura, culoarea părului, gradarea, parametrii individuali, care vor afecta cel mai bine rezultatul.
De exemplu, colorarea în contrast segmentată și toate tipurile de blondare sunt o tendință fierbinte în 2022. Pentru a te ajuta să decizi asupra tipului de tunsoare la modă, a tendințelor – uitați-vă la selecția celor mai elegante opțiuni.

Kare

O soluție șic, un trend atemporal care ne este alături de mult timp. Cu toate acestea, în 2022, bobul scurt este deosebit de popular. Cu toate acestea, lungimea medie și lungă sub umeri poate fi, de asemenea, atribuită cu siguranță clasicilor, tendințelor modei. Chiar și fetele care nu sunt predispuse la experimente la modă poartă o tunsoare kare. Poate fi învins cu succes cu un bang, o versiune scurtată se va descurca bine cu această sarcină. Îți va dezvălui fața și înăuntru
combinată cu o tunsoare bob la modă, imaginea va fi îndrăzneață și creativă.

Bob și Bob lung

Bob – poate una dintre cele mai frumoase forme de tunsoare, adaugă volum șic și prelungește gâtul. În același timp, poți alege atât cele mai scurte opțiuni, cât și cele alungite, cu și fără breton: în 2022 sunt la fel de populare. O altă soluție populară este bobul lung, care a cucerit inimile fetelor la modă.

Mullet

De asemenea, stiliștii atrag atenția fetelor asupra tunsorii la modă și îndrăzneață mullet. Acest stil, care combină îndrăzneala și feminitatea, părul scurt și lung, este incredibil de relevant acum. În plus, aceasta este o opțiune grozavă dacă ai nevoie de alternative la un bob alungit sau în cascadă, atunci când lungimea este menținută în spate.

Undercut

Lungimea părului în acest caz nu este importantă. Aici, se poate face o tunsoare scurtă, care a fost mult timp unisex. Sau un pixie, o cascadă, chiar și un bob clasic. Și tâmplele rase sau doar una vor juca rolul unui plus la modă, îndrăzneț. Un astfel de element proaspăt va permite să arunci o privire proaspătă asupra tunsorii obișnuite.