Tunsori în stil sportiv, potrivite pentru fața rotundă: 12 idei care te vor ajuta să arăți spectaculos

Pentru femeile cu fața rotundă este mult mai dificil să aleagă o tunsoare. Este important să luați în considerare nu numai forma tunsorii și tipul feței, ci și să nu uitați de stilul femeii însăși. Unele fashioniste preferă varianta tunsorilor sportive care au un aspect spectaculos și un stil simplu. Astăzi vă vom spune ce tunsoare sportive sunt cele mai bune pentru doamnele dolofane.

Tunsoare semi-box

Semi-box era odinioară doar o tunsoare pentru bărbați. Astăzi, stiliștii au modificat ușor coafura, ceea ce a făcut posibil ca și doamnele să o folosească. O față rotundă nu reprezintă deloc o piedică pentru o coafură elegantă. Particularitatea tunsorii o reprezintă șuvițele scurte la tâmple și o coroană alungită. Mai mult, o tranziție bruscă în lungime este la modă. Principala caracteristică a unei tunsori semi-box este capacitatea de a arăta plină de stil. Forma va fi întotdeauna perfectă. Pe lângă semi-box, puteți încerca și semi-box scurt, dar având o față rotundă, trebuie să alegeți cu atenție care tip de tunsoare veți alege dintre acestea două, de obicei a doua este recomandată fetelor cu fața alungită.

Tunsoare pixie

Tunsoarea pixie, destul de ciudat, se aplică și coafurilor sportive. Totul ține de formă – este ușoară și simplă, de asemenea, stilul nu necesită mult timp. Această coafură este potrivită femeilor cu o față rotundă care doresc să-și lungească ușor trăsăturile și să le facă mai proporționale. Pixie se potrivește tuturor, tunsoarea arată și mai bine cu un breton alungit. În ciuda notelor sportive, coafura va face în continuare imaginea foarte feminină. Un aspect deosebit de cochet poate fi obținut prin bijuterii – cercei. Doamnelor cu fața rotundă le este recomandat să aleagă opțiuni de bijuterii minimaliste.

Tunsoare garcon

Simplă în aparență, dar spectaculoasă tunsoare garcon a devenit mega populară în rândul doamnelor de toate vârstele. Aceasta este o tunsoare scurtă băiețoasă simplă, cu un stil sportiv. Nu necesită abilități speciale pentru a o crea. Pentru doamnele cu o față rotundă, garconul va oferi principalul lucru – o imagine relaxată și naturală a unei fashioniste. În mod ideal, dacă părul tău este în mod natural drept, atunci garconul va sta în poziția potrivită chiar și fără coafare.

Tunsoare bob

În sensul clasic, tunsoarea bob nu este clasificată ca o tunsoare sportivă, aceasta fiind una feminină și alungită. Dar, în același timp, puteți crea o coafură sport dintr-o tunsoare dacă vă legați părul în sus și vă puneți un bentiță sport.

Tunsorile sport sunt alese de acele femei cărora le pasă să aibă un look confortabil. Dacă ai fața rotundă, atunci poți opta și pentru tunsori sportive îndrăznețe. Alege doar opțiuni alungite pentru a-ți face fața să arate mai proporțională.

Ce tunsoare de tip sport îți place cel mai mult? Povestește-ne despre asta în comentarii!