Tunsori cu breton pentru păr drept: fotografii cu tendințe

În ciuda numeroaselor tendințe diferite în coafură, tunsorile cu breton pentru părul drept rămân în vârful popularității. Și se disting printr-o suprafață netedă a părului, chiar și în versiunile cu mai multe straturi. Regula principală și simplă pentru alegerea unei tunsori – ar trebui să îți placă, să se potrivească formei feței, densității părului și să fie cu forma actuală. O astfel de coafură care va ajuta la crearea unui aspect modern atractiv și la modă. În continuare, vorbim despre tendințe și tipuri la modă de tunsori pentru femei cu breton.

Tunsori actuale scurte cu breton pentru păr drept

Părul ca imagine la modă, cu un design individual – este despre tendințe în coafură. Unde tunsorile ultrascurte cu mașina, cascadă scurtă, bob și pixie ies în prim-plan. Fie că sunt realizate pe linii drepte sau păr creț. Regula principală este părul sănătos. Și, de asemenea, de dragul unui rezultat la modă, poți schimba cărarea într-o tunsoare, poți rade tâmplele sau vopsi părul într-o nuanță aprinsă, de exemplu, cu o tentă violet.

Tunsori la modă cu breton pentru părul drept până la umeri

Dacă ai părul drept, de lungime medie și te gândești la o nouă tunsoare, atunci atenție la opțiunile clasice dovedite și coafurile în straturi. Acestea din urmă sunt tăiate în straturi din coroană și au breton. Drept urmare, aspectul general al coafurii este întotdeauna puțin ciufulit.

Moda pentru tunsori lungi cu breton pentru păr drept

Dacă te întrebi „Ce ar trebui să fac cu părul meu lung și drept?”, îți sugerăm să nu te gândești prea mult și să alegi o cascadă, „scăriță”, mallet sau tăiere în linie dreaptă. Poți decora tunsoarea cu breton la modă, o poți purta fără breton, faci stil trendy cu accesorii. Pentru exemple despre cum o tunsoare îți poate schimba imaginea și starea de spirit, vezi pozele.