Tunsori cu breton pentru doamnele după 40: cele mai elegante 24 de idei

Tunsorile pentru femeile după 40 de ani sunt atât de diverse. Și totul datorită faptului că experții experimentează constant coafurile și creează variante interesante ale acestora, astfel încât fiecare femeie să se simtă unică și frumoasă.

Dacă iubești coafurile elegante, trebuie să știi că maeștrii au creat tunsori la modă cu breton care te vor ajuta să-ți creezi un aspect mai armonios și mai interesant.

În caz că alegi o tunsoare cu breton, e foarte important să iai în considerație forma feței tale, și ce tip de breton dorești: alungit, oblic sau asimetric.

Așadar, te invităm să faci cunoștință cu câteva exemple de tunsori cu breton. Nu ezita să experimentezi!

Tunsoarea bob cu breton

Tunsoarea bob va arăta minunat cu orice breton: drept, asimetric sau oblic. Poți modifica această tunsoare prin gradare, straturi elegante, asimetrie sau alungire.

Tunsoarea pixie

Pixie este o tunsoare universală care arată minunat atât pentru domnișoarele tinere, cât și pentru doamnele mai în vârstă. În plus, pixie pot fi bine decorat cu breton.

Dacă ai o față rotundă sau pătrată, alege un pixie alungit oblic, iar dacă fața e ovală – poți experimenta cu orice opțiune.

Tunsoarea cascadă

Tunsoarea cascadă va adăuga părului subțire volumul dorit, și va face față oricărei forme ovale a feței.

E important aici să alegi un breton care se potrivește perfect. Iar această nuanță o poți concretiza la un maestru-coafor.

Profesioniștii sfătuiesc doamnelor după 40, să arunce o privire mai atentă la tunsorile scurte și medii, care sunt decorate cu breton oblic sau alungit. Astfel de opțiuni adaugă feminitate doamnei și arată excelent cu orice formă a feței.

Care coafură ți-a plăcut cel mai mult? Scrie-ne în comentarii!