Tunsori care întineresc: 30 de idei de coafură elegantă

Fiecare femeie vrea să arate tânără și atractivă, chiar dacă a trecut pragul de 40 de ani. Aceasta este dorința obișnuită a oricărei femei. Dar cum să atingem aceste obiective?

Se pare că e foarte simplu! Este suficient să optezi pentru tunsorile elegante care te întineresc. Îți garantăm că te vei simți ca și cum ai din nou 20 de ani!

Tunsoarea bob

Tunsoarea Bob este o tunsoare versatilă, care arată perfect pentru orice păr. Dacă acesta e subțire – o tunsoare bob va adăuga volum acestuia. Dacă este părul e prea gros, va oferi o lejeritate coafurii tale!

În plus, tunsoarea bob poate fi înfrumusețată cu breton oblic, sfâșiat, alungit, drept sau asimetric, ceea ce va face ca imaginea ta să fie și mai atractivă!

Atunci când alegeți o modificare a tunsorii bob, nu te baza doar pe preferințele tale, ci și pe forma feței, fapt care va permite tunsorii să fie o completare perfectă aspectului tău.

Carre

Tunsoarea Carre arată excelent dacă ai părul drept. Poți încerca un carre clasic, asimetric, gradat sau alungit. Fiecare opțiune este minunată în felul său, mai ales dacă este făcută cu un breton elegant.

Nu uita nici de colorarea tunsorii, și anume balayage sau ombre moale, care sunt populare în prezent.

Tunsoarea cascadă

Tunsoarea cascadă e perfectă dacă ai părul scurt, mediu sau lung. Te sfătuim să optezi totuși pentru lungimea medie a părului, care este cea mai confortabilă de purtat.

Avantajul unei astfel de tunsori este că nu necesită o ajustare constantă de către maestru, în plus, este ușor de făcut și ajută la crearea unor look-uri uimitoare în fiecare zi pentru orice ocazie.

Pixie

Dacă îți plac tunsorile scurte, cu siguranță ar trebui să încerci tunsoarea care este în vogă – pixie. Opțiunea dată se potrivește excelent femeilor trecute de 40 și le ajută să se simtă mai tinere și mai atractive.

Pixie are multe modificări, nu e dificilă de făcut,  unicul neajuns e că, o dată la 3-5 săptămâni, va trebui să îl corectați la coafor.

Așadar, dacă dorești să-ți întinerești imaginea, cu siguranță trebuie să încerci tunsorile care le-am prezentat în acest articol. Ele te vor ajuta să te simți de nota 10!

Ce coafură ți-a plăcut cel mai mult? Spune-ne în comentarii!