Tunsori asimetrice pentru păr de lungime medie: 17 idei uimitoare

Un adevărat boom în coafură a provocat tunsori asimetrice. Se potrivesc bine atât în ​​fundurile de zi cu zi, cât și în cele de sărbători. Cu plăcere sunt aleși de femei de toate vârstele. Tunsorile asimetrice alese corect subliniază avantajele și ascund defectele. Sunt foarte populare printre celebrități și vedete din show-business. Luați în considerare cele mai bune opțiuni pentru tunsori asimetrice pentru părul mediu.

Tunsorile de acest tip sunt potrivite pentru fetele cu orice structură de păr. Părul subțire câștigă în același timp volum. În ceea ce privește tipul de față, poți alege tunsoarea perfectă pentru oricine, trebuie doar să urmezi următoarele recomandări.

– Doamnele plinuțe ar trebui să aleagă tunsori cu o coroană voluminoasă și breton lung oblic. Sunt capabili să aducă forma feței mai aproape de ideal;
– Cu o față subțire, șuvițele lungi și răutăcioase și bretonul arcuit vor arăta grozav;
– Forma pătrată a feței va fi ascunsă de tunsori cu linii oblice în zona urechilor;
– Pentru o față triunghiulară, un bob alungit ar fi o opțiune bună;
– Forma ovală este ideală. În acest caz, sunt permise orice tunsoare asimetrică.

Avantaje și dezavantaje

Tunsorile asimetrice sunt ușoare, au o mulțime de opțiuni de styling și oferă caracteristici extravagante. Singurul lor dezavantaj este o pierdere destul de rapidă a formei din cauza capetelor despicate. Trecem, direct, la tunsorile în sine.

Bob asimetric

Bobul asimetric este făcut de multe fete, ceea ce este destul de justificat. Este elegant și la modă și poate fi asortat la diferite forme ale feței. La aranjare, este posibil să se schimbe cărarea și tipul de bucle: ondulare, cretă și spirală mare. Există multe variante ale bob-ului. Iată doar câteva dintre ele.

– Bob alungit și breton;
– Bob pe un picior cu prelungire;
– Bob lung cu șuvițe frontale asimetrice;
– Bob cu gradient.

Bob-kare alungit asimetric

Un bob complet obișnuit poate deveni neobișnuit și original. De exemplu, în loc să prelungești șuvițele din față, poți face același lucru pe o singură parte. O astfel de coafură în sine pare complicată, așa că nu ar trebui să experimentați cu o colorare neobișnuită. Dacă se dorește, un breton ar fi potrivit, dar ar trebui să fie oblic.

Undercut

Această opțiune arată cel mai avantajos pe părul scurt, dar poți obține un efect bun cu o lungime medie a șuvițelor. Pe de o parte, nu renunți la lungimea părului preferat, dar, pe de altă parte, iei o decizie îndrăzneață care te va deosebi ca o persoană obișnuită. Dacă dorești, poți aplica o colorare creativă.

Cascadă

Cascada, iubită de toți, nu se va demoda curând. Este versatilă, practică și adaugă volum. Diferite lungimi de șuvițe pot fi urmărite perfect pe părul deschis la culoare și mai puțin vizibile pe părul întunecat. O tunsoare care nu necesită actualizare constantă se va potrivi armonios în orice imagine.