Tunsoarea nr. 3 îți va reîmprospăta radical imaginea: 6 tunsori stilate potrivite pentru femeile cu părul rar trecute de 40 de ani

Nu toate femeile reușesc să aibă părul des, dar acum asta nu mai este o problemă. Cu tunsoarea și coafura potrivită, puteți adăuga un plus de volum chiar și părului rar, iar astăzi vă voi spune cum.

Acordați atenție coafurilor care sunt ideale pentru femeile după 40 de ani! Ele împrospătează, întineresc și, de asemenea, adaugă volum!

1.Tunsoarea pixie

Pixie a fost mult timp una dintre cele mai populare tunsori, deoarece reușească să creeze o imagine extravagantă și strălucitoare. Dacă doriți să adăugați volum coafurii, atunci într-o astfel de tunsoare ar trebui să ridicați pur și simplu bretonul și coroana. O tunsoare scurtă este extrem de practică în îngrijire. Arata mai ales bine la femeile cu fața ovală.

2.Tunsoarea bob

Dacă ai părul subțire, care nu are volum, ar trebui să fii atent la tunsoarea de tip bob. Părul fin arată imediat mai plin, prin intermediul acestei tunsori și capătă volum. Pentru femeile cu fața rotundă, este mai bine să optați pentru un bob lung cu breton lateral pentru a vă întinde vizual fața.

3.Tunsoarea carre

Această tunsoare este potrivită pentru acele femei care iubesc imaginile reținute, dar în același timp interesante. Dacă aveți părul subțire și rar, atunci acordați atenție acestei opțiuni. În plus, aici puteți experimenta, lungimea optimă a părului vă permite să vă faceți diferite coafuri.

 

4.Tunsoare bob alungită

Această coafură este de lungime medie, ceea ce va ajuta să arăți mereu elegantă. În plus, coafarea nu este dificilă. Chiar și fără instrumente de styling, puteți da acestei coafuri un aspect fix și frumos.

5.Tunsoare în cascadă

Aceasta tunsoare în cascada va ajuta la obținerea unui volum suplimentar, deoarece într-o astfel de tunsoare firele sunt situate la diferite niveluri. În timpul coafării, accent ar trebui să fie pus pe coroană și breton.

6.Tunsori în trepte – italiană

Vă poate aminti de o cascadă, dar această coafură are propriile sale caracteristici. În special, o „pălărie”, care conferă părului eleganță și volum. Acesta este un clasic incontestabil. Adevărat, în timpul nostru, femeile pot diversifica o astfel de tunsoare cu o colorare complexă.

Vouă care dintre aceste tunsori vi se pare cea mai potrivită pentru părul rar?