Tunsoarea italiană, perfectă pentru toate femeile!

Aceasta tunsoare este un dar Dumnezeiesc pentru femei. O tunsoare ce da parului mult volum si eleganta. Se numeste „italiana”. Este potrivita pentru toate femeile, pentru toate tipurile si lungimile de par. Veche de peste 30 de ani, dar inca nu si-a pierdut relevanta, deci merita incercata! In acest articol veti afla avantajele si caracteristicele tunsorii italiene.

1

Aceasta tunsoare este bazata pe tehnica unei cascade. O trasatura dinstinctiva a acestui model este asa-numita „boneta”, care da formeaza silueta coafurii. In acestmod suvitele cad frumos in fata si se retrag usor.

Tunsoare „italiana” este populara in rindul femeilor de toate virstele si profesiile. In plus, acest model este preferat si de vedetele de la Hollywood. Jessica Alba, un model cu o eleganta si feminitate aparte, a ales acesta tunsoare eleganta pentru par mediu. Chipul ei frumoas a fost completat de franjurile oblice ce cadeau elegant si subliniau conturul fetei.

2

Lindsay Lohan a preferat aceasta tunsoare pentru parul lung, iar Charlize Theron pentru parul scurt. Deci care este secretul popularitatii acestei tunsori?

Aceasta tunsoare este universala si potrivita pentru toate tipurile de par. Acest model se priveste frumos pentru toate lungimile de par. Se coafeaza usor. pentru aranjarea parului aveti nevoie doar de un uscator si o perie rotunda. Veti obtine o coafura proaspata si cu mult volum. De asemenea pueti sa-l aranjati cu placa sau ondulatorul.

3

Modelul dat este potrivit atit pentru petreceri cit si pentru intilniri de afaceri. Aceste model nu necesita corectie constanta la coafor. Chiar daca parul creste, el oricum va arata proaspat. Poate fi combinat cu orice tip de breton. Oblic, drept sau asimetric – alegerea este a ta!

4

Cu o astfel de tunsoare vei fi mereu in centrul atentiei!