Tunsoarea de tip bob gradat pentru femeile 60 +: pe ce trebuie să pui accent

Pentru femeile de peste 60 de ani, stiliștii recomandă tunsori care nu doar că vor întineri imaginea dar și pot adăuga o splendoare acestor doamne. Tunsoarea bob gradat este cea mai potrivită pentru aceasta. Are o mulțime de avantaje pe care multe femei de diferite vârste deja le-au experimentat.

#1

Caracteristicile unei tunsori pentru doamnele de peste 60 de ani

Bobul gradat este o tunsoare scurtă care pune accentul pe partea din față cu ajutorul șuvițelor alungite. De asemenea, un aspect foarte important în cadrul acestei tunsori este rădăcina voluminoasă. Acest efect se poate obține datorită șuvițelor stratificate și a cefei scurte. Stiliștii consideră că tunsoarea este destul de simplu de realizat, cu toate că poate să ia mai mult timp, grijă și acuratețe.

#2

#3

Gradarea este ideală pentru doamnele care au părul subțire. Pentru femeile de peste 60 de ani, acest subiect este destul de actual, pentru că odată cu vârsta, părul începe să-și piardă din frumusețe și putere. Datorită unei tunsori gradate, ați putea readuce din nou șuvițelor un aspect tânăr și sănătos, ca în vremurile bune.

#4

#5

#6

#7

#8

Aranjarea corectă a unui bob gradat

Ca regulă generală, un bob gradat nu necesită prea multă atenție din partea femeii. Datorită formei tunsorii,  părul se aranjează întotdeauna în direcția potrivită.

#9

#10

Pentru aranjarea acestei tunsori, stiliștii recomandă să o coafați în continuare cu un uscător și o perie. Această tehnică va crește coafura în volum și va adăuga acesteia o notă de lux. Unica remarcă ar fi aici să nu exagerați cu produsele de fixare, de altfel, tunsoarea își va pierde farmecul.

#11

#12

#13

De asemenea, ați putea experimenta cu culorile, pentru a obține un rezultat unic și original. Un bob gradat ar arăta grozav cu părul gri și șuvițe colorate.

#14

#15

Un bob gradat este tunsoarea aleasă atât de femeile tinere cât și de acele care au înaintat în vârstă. Pentru doamnele de peste 60 de ani, bobul gradat garantează un aspect proaspăt, nou, stilat și de invidiat chiar și de cele mai tinere reprezentante ale sexului frumos. De aceea vârsta nu reprezintă niciodată un argument. Este posibil să arăți extraordinar de bine chiar și după vârsta de 60 de ani.

Ție îți place tunsoarea de tip bob gradat ? Așteptăm să ne povestești în comentarii. 

Dacă ți-a plăcut articolul, salvează-l pentru tine și împărtășește-l și prietenilor tăi.