Tunsoarea carre, din nou în tendințe: 30 exemple moderne de carre graduat

Pătrat elegant într-o lumină nouă: 30 de imagini interesante ale pătratului gradat

O astfel de tunsoare gradată la modă a unei îngrijite astăzi este o simbioză a două tunsori clasice – o îngrijire și o cascadă. Această coafură elegantă și rafinată este potrivită pentru femei de orice vârstă și simțire a stilului. Napeul scurtat și buclele față alungite încadrează frumos fața, iar efectul „cuișoare” vă permite să obțineți un aspect adolescent ușor, fără a afecta aspectul general. Dar pentru a vă accentua personalitatea, este necesar să abordați în mod competent alegerea formei, modelului și tehnicii.

Tunsori cu absolvire: avantaje și dezavantaje

Dacă decideți să vă schimbați în mod radical aspectul și intenționați să o faceți doar cu o astfel de tunsoare, atunci ar trebui să evaluați cu seriozitate toate proprietățile pozitive și, eventual, negative ale îngrijirii absolvite. Deoarece nu există mulți dintre aceștia din urmă, acesta se va baza pe aspecte pozitive.

Deci, avantajele îngrijirilor absolvite:

Interpretare elegantă a gustului impecabil;
Tunsul este universal, potrivit pentru ținute de seară și zile lucrătoare;
Posibilitatea de a textura spatele capului;
Abilitatea de a accentua rădăcinile părului, făcându-le mai întunecate în ton, care este acum foarte la modă;
Crește vizual volumul de păr.

Puteți enumera în continuare avantajele coafurilor pentru o lungă perioadă de timp, însă este de remarcat câteva puncte importante, dacă nu le respectați, riscați să obțineți un efect direct negativ:
Încredințați o tunsoare unui maestru profesionist. Nu orice coafor poate realiza simetria corectă și sfaturi ușoare;
Va trebui să actualizați tunsoarea suficient de des, mai ales dacă părul dvs. crește repede, vârfurile regrown strică întregul aspect.
Pătrat atractiv va arăta doar pe părul drept. Buclele sunt capabile să distrugă complet coafura.
În plus, trebuie să ții cont de ovalul feței. Cum este necesar să-l învingi, îi va spune stăpânului.

Tunsori scurtă îngrijită și fotografia ei
O tunsoare bob bob gradată aparține celebrului stil tomboy. După nume, puteți determina că există un subtext boieresc. O neglijență ușoară și un aspect copilăresc jucăuș vine în contact cu șuvițele laconice care coboară pe față. Acest lucru permite părului cel mai rar să pară mai gros și mai voluminos, iar nuanța nativă a părului nu contează.

Principalul secret al acestei coafuri în prioritate corectă. Este necesară definirea clară a liniei de buze, deoarece va fi decorată în straturi și alegeți lungimea șuvițelor din față. Buclele pot ajunge la pomeți, în condiții speciale sunt umflate sau, dimpotrivă, reduse. Un gât deschis și o față ovală perfect definită – acestea sunt principalele criterii pentru formarea îngrijirilor absolvite.

Tehnică pentru îngrijire gradată scurtă

Una dintre cele mai importante atunci când faceți o tunsoare este tehnica. Joacă aproape întreaga bază, pentru că un oval proiectat corect funcționează în favoarea ta, în timp ce curbele sau liniile rele vor fi dușmanii tăi. Stratarea elegantă se obține la absolvirea cu foarfece sau la subțierea cu un brici ascuțit.

Căderea firelor în pași sau valuri va adăuga îngrijire și feminitate necesară imaginii.Dacă sunteți gata să suportați aspectul „băiețean” până la sfârșit, atunci permiteți cu îndrăzneală stăpânului să facă șuvițe sfâșiate la vârfuri sau să dați preferință „penelor”.

Pune o îngrijire absolută pentru părul scurt

O îngrijire absolută pe părul scurt arată pur și simplu fără cusur, dar cere proprietarului său să fie implicat pe deplin în procesul de îngrijire a părului. Dacă ați făcut o astfel de tunsoare, atunci acesta nu este un motiv pentru a lăsa totul așa cum este și faceți fără stil. Îngrijirea gradată poate schimba stilurile, poate fi interpretată ca un aspect băiat sau mai clasic. Încuietorile laterale vă oferă o libertate totală de imaginație: pot fi îndreptate, ușor ridicate, pieptănate înapoi sau invers, coborâte pe față.

Nu uita de culoarea părului. Hue joacă aproape cel mai important rol, iar părul bogat colorat oferă un efect mai luminos. Nu contează dacă preferați brunetul sau blondul, în ambele cazuri dați prerogative tonurilor „reci”.

Tunsori îngrijit gradat cu extensie

Alungirea șuvițelor este reprodusă pe părul cu lungime medie. Această varietate de coafuri emană eleganță în contact cu severitatea ușoară. Un pătrat gradat cu alungire vă permite să subliniați individualitatea, creând o siluetă originală.

Un suport extensibil este disponibil în mai multe soluții. Puteți alege opțiunea unui pătrat cu sau fără breton, cu o despărțire laterală sau centrală. De asemenea, în coafura de modă cu o siluetă bob, care rezistă nu numai părul neted drept, dar și ușor ondulat. Este necesar să alegeți metoda de a tăia o îngrijire în funcție de tipul dvs. de aspect și de nuanța părului.

Extinderea îngrijirilor absolvite

Atunci când designul principal este pe partea occipitală, tunsoarea capătă un aspect foarte elegant. Tehnica este extrem de simplă și presupune lungimea șuvițelor frontale până la lobul urechii, în acest caz întregul volum de pe coroana capului este format sub formă de capac. Extensia din spate se face în mai multe straturi, care arată destul de extravagant. Lungimea contrastantă și subțierea capetelor în rânduri conferă un plus de farmec. Alungirea se face atât pe bucle subțiri, cât și mai groase.

Pentru proiectarea competentă a unui pătrat cu extensie, tehnica de proiectare a conturului este importantă. Orice siluetă la modă este mai întâi adaptată formei, apoi capetele sunt tăiate în unghiul necesar.

Tunsori alungit îngrijit gradat și fotografia ei

Această versiune a coafurii nu implică prezența unui breton, iar dacă nu ați purtat niciodată și nu veți purta un breton, atunci acest tip de bob vă va potrivi perfect. Curele laterale lasă întotdeauna predominant lung, ceea ce vă permite să evidențiați o despărțire strictă și clară. Acest tip de coafură este potrivit pentru aproape orice tip de față, cu excepția unui oval prea alungit. Amintiți-vă însă că puteți alege întotdeauna lungimea șuvițelor și să formulați o față.

Acest stil de coafuri este echivalat cu avangarda, dar capătă un aspect mai informal, cu o colorare de succes. Aici, evidențierea clasică sau îmbrăcarea este acceptabilă, ambele opțiuni vor arăta spectaculoase pe păr.

Dacă nu te-ai decis asupra unei nuanțe, atunci o opțiune câștig-câștig este vopsirea contrastantă – când capetele șuviurilor se luminează sau se întunecă, dimpotrivă. Desigur, această opțiune este potrivită pentru cei care au încercat deja multe în această industrie și nu le este frică să scoată în evidență elementul culminant în propriul stil.

Amplasarea unui pătrat extins gradat

Tunsorile în stil Caret sunt extrem de ușor de modelat. Este suficient să vă înarmați cu un fier de curling și o cantitate mică de coafat. Pentru coafura de zi cu zi, este suficient să aliniați șuvițele din față, lăsând partea din spate a capului ușor zdrobită. Puteți schimba despărțirea eliminând-o în cealaltă parte, motiv pentru care vizualizarea va obține doar un volum suplimentar.

Pentru a vă pregăti pentru seara, va trebui să lucrați puțin, dar puteți face coafura de seară singur. Opțiunea ideală ar fi un stil în stil hollywoodian, nu va dura mai mult de jumătate de oră. Trebuie doar să liniștiți buclele lungi, să le lustruiți până la strălucire și să oferiți șuvițelor rămase un volum sloppy.

Rack gradat alungit

Dacă părul dvs. are o lungime medie, atunci o îngrijire lungă gradată este cea mai profitabilă opțiune. Puteți dizolva eficient părul care nu are nevoie de o coafură complexă, forma coafurii în sine va face totul.
Baza coafurii este silueta pătratului, care se transformă fără probleme în șuvițe până la mijlocul gâtului sau chiar până la umeri. Mai mult decât atât, vârfurile nu tăie niciodată uniform, designul capetelor coafurii transformă o simplă tunsoare într-o siluetă la modă și unică.

Tunsori scară

Pătratul poate fi decorat folosind tehnica scării sau lăsați pene lungi în față și tăiați părul complet uniform din spate. Combinând mai multe tehnici de tăiere simultan, stilistul este capabil să atingă volumul necesar.

În același timp, nu uitați că textura pronunțată a coafurii arată uimitor în culori active și luminoase. Nuanța este în măsură să sublinieze desenul coafurii și stilul acesteia.

Tunsori îngrijit gradat cu breton: alegerea stilului

Alegerea desenului ar trebui să provină din desenul îngrijit gradat. Bretonele asimetrice complexe sunt potrivite ca design pentru tunsori scurte. Bang-urile pot deveni un accent și se evidențiază pe fundalul general. Și poate fi făcut într-un stil similar. Decizia va fi a ta.

Dacă aveți o față minusculă cu pomeți pronunțiți, atunci dați preferință unui breton lung, care va acoperi o parte din sprâncene. Astfel, îți evidențiezi punctele forte.
Cu părul lung, alegerea stilurilor de breton se extinde semnificativ. În acest caz, este posibil nu numai să obțineți o coafură frumoasă, ci și să corectați complet forma feței. În ceea ce privește despărțirea, poate fi dreaptă sau oblică.

Alegerea coafurii potrivite nu este ușor. Este necesar să țineți cont de mulți factori, omitând care, riscați să vă faceți o privire urâtă pe cap.

Un stilist profesionist care înțelege contururile feței te va ajuta să decizi stilul și nuanța.