Tunsoarea care va fi mereu la modă – Bob Carre: 25 de Modele ca să te inspiri!

Îți dorești o schimbare de look, dar nu îți ajunge curaj să treci pragul salonului de frumusețe? Dacă încă nu ai găsit motivația pentru a-ți scurta părul, tunsoarea care face furori în acest sezon te va convinge și pe tine să o încerci!

O coafură nouă este întotdeauna o provocare. Dar, dacă atâtea celebrități o adoră și atât de multe persoane o apreciază, e clar că aceasta este tunsoarea magică care avantajează pe oricine. Este vorba de tunsoarea Bob-Care.

De-a lungul istoriei, tunsoarea Bob a fost purtată de multe personalități feminine importante: Cleopatra, Ioana D’Arc, chiar și prima femeie aviator – Amelie Earhart, care a zburat peste Oceanul Atlantic.

Necătând la asta, abia la începutul anilor 1900, aceasta a început să câștige popularitate printre femei. A devenit o coafură la modă, în mare parte datorită renumitei Coco Chanel și a fost un simbol al emancipării.

Astăzi, Bob-ul a revenit în diferite forme și dimensiuni, în straturi, filat, neglijent. Toate aceste tunsori au un lucru în comun: creează un look chic și feminin.

Tunsoarea Bob – Care se potrivește foarte bine tipului subțire de păr, pentru că îi conferă volum și formă. Un alt avantaj al acestei tunsori este faptul că se potrivește oricui, indiferent de forma feței.

Este una dintre tunsorile care taie ani buni de pe chip. Așadar, este alegerea perfectă dacă ești în căutarea unui look care să te întinerească.

Numeroase celebrități au optat deja pentru acest look. Bobul scurt încadrează perfect chipul și pune trăsăturile în evidență. Khloe Kardashian, Irina Shayk, Charlize Tehron sunt doar câteva dintre vedetele care au ales să se tundă astfel.