Tunsoarea care stă în topul preferințelor de mai bine de 35 de ani! 11 beneficii ale tunsorii pixie, potrivită pentru toate doamnele

Doamnele cu păr subțire cu tunsoarea potrivită își pot schimba imaginea în bine. Părul va părea mai puternic și mai sănătos, mai voluminos. Despre beneficiile unei tunsori pixie, vom vorbi în recenzia de astăzi.

Secretul unicității

Tradus din engleză, „pixie” înseamnă zână. Numele se explică prin faptul că o tunsoare model poate decora orice doamnă. Cu toate acestea, magia nu este necesară aici. Coafura pare aerisită, chiar daca femeile au parul rar. Eficacitatea constă în versatilitate.

Caracteristica de tunsoare

Șuvițele din spatele capului și pe laterale ar trebui să fie cele mai scurte, iar părul de la coroană să fie cel mai lung. Distribuția variabilă a buclelor conferă splendoare naturală. Coafarea volumetrică va rămâne după spălarea părului. Potrivit stiliștilor, aceasta este una dintre cele mai versatile tunsori. Femeia arată bine îngrijită și atrăgătoare.

Beneficiile tunsorii „pixie”

Imaginea este reîmprospătată. Deschide gâtul și urechile. Transformarea externă se realizează datorită diferitelor lungimi de șuvițe, capetele rupte arată interesant. Opțiunea fără breton arată mai naturală, tunsoarea este, de asemenea, interesantă cu diferite tipuri de breton. Ar trebui să fie aleasă în funcție de tipul feței. Un maestru experimentat al coaforului va da sfaturile potrivite cu privire la această problemă, fără probleme. Puteți repara coafarea folosind produse speciale de styling, inclusiv mousse, ceară sau fixativ. Nu este recomandat să mergeți la culcare cu capul ud. În anotimpurile calde, cu o astfel de tunsoare, este mult mai ușor să suporți căldura.

Moda „pixie” a apărut în anii ’60 după premiera „Vacanța la Roma”. Personajul principal, interpretat de Audrey Hepburn, a demonstrat toate avantajele trendului.

Ce tunsoare preferi? Spune-ne despre beneficiile sale în comentarii.