Tunsoare mullet: poze noi pentru diferite lungimi de păr

Tunsoarea mullet cu o formă progresivă la modă este o tendință vibrantă a părului din anii 80, care câștigă amploare în acest sezon. Anterior, această tunsoare era asociată cu grunge. Cu toate acestea, astăzi poate fi văzută pe fete și femei care sunt departe de acest stil. Unicitatea tunsorii este că lungimea părului este îndepărtată numai de sus și în fața feței. Și părul este lung în spate. Stiliștii atribuie Mullet tunsorilor asimetrice: părul este lung și scurt în același timp.

Caracteristici

Această coafură este un reprezentant aprins al tunsorilor retro. Forma tunsorii mullet trebuie să fie adaptată texturii părului, formei feței, stilului și preferințelor pentru un rezultat frumos. De exemplu, în stil grunge sau o versiune mai relaxată. Principalele avantaje ale tunsorii sunt unicitatea incredibilă a formei și linia de contur alungită.

Tunsoarea pentru păr lung

Are o varietate de forme și accente. Există multe opțiuni: de la alegerea lungimii bretonului până la volumul dorit. Alege ce ți se potrivește. Astfel încât coafura să capete o formă la modă, iar straturile să se remarcă printr-un stil ușor casual care completează tunsoarea unică. Apropo, dezordinea deliberată este binevenită în imagine.

Tunsoarea pentru păr mediu

Multe fete preferă o lungime confortabilă până la umeri. Și alegerea lor poate fi o tunsoare mullet. Stiliștii vor ajuta la crearea unei forme extraordinare, a unui volum și la sublinierea individualității. Deci, acordând preferință acestei tunsori, nu trebuie să-ți faci griji pentru propriul stil. Ea arată surprinzător de organic într-o varietate de imagini. De exemplu, cu rochii feminine sau fuste gotice.

Tunsoarea pentru păr scurt

Un mullet scurt este o alternativă excelentă la tunsorile pixie și bob. Printre opțiunile fără pierdere se numără formele cu breton asimetric alungit. Variații creative – cu breton foarte scurt și întotdeauna o ceafă alungită.

Mullet pentru păr creț

Dacă ai părul creț și lungimea părului ăți permite, te sfătuim să fii atentă la tunsoarea mullet. Permite să îmblânzești buclele, se pretează la coafare fără probleme și, în același timp, lasă loc creativității. În funcție de textura și lungimea părului, tunsoarea va fi diferită. Dar, în orice caz, conturul în trepte și alungit va face forma mai alungită, mai ușoară și mai elegantă.