Tunsoare bob scurt: 50 modele de frizuri recomandate femeilor peste 40

Tunsoarea bob scurt este surprinzător de populară în întreaga lume, excelentă pentru femeile trecute de 40.

La urma urmei, o tunsoare bob va arăta întotdeauna solidă și atrăgătoare, iar opțiunile diferite pentru efectuarea acestui tip de tunsoare vor permite oricărei femei să își aleagă modelul dorit.

În acest articol, am adunat 50 exemple de tunsoare bob pentru părul scurt, din care să te inspiri!

Caracteristicile tunsorii bob

Cea mai importantă caracteristică ale acestei tunsori este capacitatea sa de transformare. Toate femeile din lume sunt diferite, pentru că fiecare persoană are un gust și un stil individual. La fel și tunsoarea bob nu poate fi absolut identică.

Un meșter priceput știe întotdeauna cum facă o tunsoare bob perfectă pentru tine, astfel încât o astfel de coafură să se potrivească cât mai mult formei feței tale.

De aceea, dacă iai decizia să mergi la coafor cu o prietenă și să faci aceeși tunsoare, acestea pot fi în consecință, diferite, datorită tipului de față, precum și stării părului.

Tunsori Bob este o coafură cu volum, cu o formă specifică, datorită șuvițelor laterale lungi și cefei scurte.

Tipuri de tunsori bob:

1. Bob lung;
2. Bob cu prelungire;
3. Bob asimetric;
4. Bob texturat;
5. Bob clasică;
6. Bob stratificat.

Tunsoarea bob scurt fără breton

În prezent tunsoarea bob pentru părul scurt e în vogă, fiind că ea ajută perfect să întinerești vizual fața, cu doi, trei ani!

Dar pentru părul subțire și slab, o adevărată salvare va fi alegerea unei tunsori bob într-un design cu mai multe straturi. Această metodă va oferi părului tău mai mult volum, și un aspect nou, plin de viață.

O altă opțiune minunată este tunsoarea bob cu prelungire. Aici e necesar să acorzi atenție părții occipitale rase și posibilității de a vă vopsi părul într-o culoare nestandardă.

Bobul clasic, care niciodată nu va ieși din modă, este alegerea perfectă pentru femeile cu gâtul subțire și trăsături faciale sofisticate.

Frizură bob scurt cu breton

Chiar și dacă pare straniu, dar pentru a evidenția ochii, meșterii sfătuiesc să faci o tunsoare bob cu breton. Deoarece bretonul acoperă complet sau parțial fruntea, fapt care îți permite să creezi un aspect mai viu.

arrives at the 39th AFI Life Achievement Award honoring Morgan Freeman held at Sony Pictures Studios on June 9, 2011 in Culver City, California. The AFI Life Achievement Award tribute to Morgan Freeman will premiere on TV Land on Saturday, June 19 at 9PM ET/PST.

Aici e important să alegi tunsoarea potrivită a bretonului propriu-zis, în sine, făcând-ul mai modern sau invers, oferindu-i un aspect clasic.

Tunsoarea bob clasic cu breton este opțiunea perfectă pentru domnișoare și pentru femeile trecute de 40. Bobul clasic conferă feței o feminitate aparte și simplifică trăsăturile prea dure a feței.

O opțiune excelentă ar fi să faci o vopsire la modă, la astfel de tunsoare. Pentru domnișoare se va potrivi o versiune asimetrică a tunsorii, precum și un bob texturat.

Cel mai important să ții minte! Un breton mai drept, în combinație cu o tunsoare bob, oferă feței tale o anumită intrigă și mister. O versiune texturată va putea simplifica trăsăturile ascuțite ale feței, iar bretonul înclinat sau sfâșiat va conferi feminitate tunsorii.