Tunsoare asimetrică pentru doamnele peste 60 de ani: 11 idei spectaculoase

O tunsoare asimetrică este o coafură incredibil de spectaculoasă și la modă, care poate transforma literalmente o femeie. Datorită diferitelor lungimi de păr, o doamnă de orice vârstă va putea să-și corecteze ovalul feței și să-l facă mai proporțional. Pentru femeile de peste 60 de ani, o tunsoare asimetrică le va oferi posibilitatea de a-și reîmprospăta și întineri imaginea. În material vom vorbi despre tipurile de asimetrie care vor completa cel mai bine imaginea unei doamne mature.

Tunsori scurte asimetrice

Lungimea părului scurt este ideală pentru femeile peste 60 de ani. Tunsoarea cu asimetrie pentru părul scurt este o opțiune de coafură mega-populară care a fost în favorite de multă vreme. Datorită lungimii diferite de păr în față, coafura se concentrează pe aspectul doamnei, ascunzând în același timp cu grijă multe imperfecțiuni ale feței.

Pe baza unui bob scurt și pixie, poți crea o asimetrie elegantă care va întineri o femeie într-un mod incredibil și va oferi imaginii ei un farmec aparte. Cu o scurtă asimetrie, orice colorare arată grozav, dar pentru a menține un aspect stilat, stiliștii recomandă doamnelor peste 60 de ani să aleagă o nuanță de platină care poate ascunde părul gri.

Bob cu asimetrie

Tunsoarea bob seducătoare, cochetă și elegantă cu asimetrie va uimi prin efectul și forma sa. Poți alege nu numai o tunsoare scurtă, ci și să încerci un bob alungit cu asimetrie. Tunsoarea arată original pentru doamnele mature, permițându-le să se simtă din nou ca o fashionistă tânără și elegantă.

Tunsoare bob – kare asimetrică

Tunsoarea se formează după principiul scurtării la ceafă și alungirii treptate a firelor spre față. Șuvițele care se află în față pot fi de lungimi diferite. O tunsoare originală va completa imaginea unei doamne de peste 60 de ani și va face posibil să te uiți în oglindă cu mare plăcere.

Asimetria la modă este o tunsoare incredibil de spectaculoasă și elegantă. Un detaliu interesant sub formă de șuvițe de diferite lungimi permite să schimbi radical imaginea unei femei de peste 60 de ani și să întinerească cu câțiva ani.