Trendul anului: 9 cojoace moderne pentru noul sezon

În perioada de toamnă-iarnă, cojoacele din lână sunt cele mai moderne și populare articole vestimentare, ele au revenit în tendințe și-au fost propuse de marile case de modă internaționale. Indiferent dacă-s scurte, medii sau lungi, sunt ușor de asortat și-i oferă un look modern ținutei. Am selectat cele mai populare model de cojoace din blană sau lână care vă vor încălzi în zilele friguroase.

Conținut:

1. Cojocul în stil aviator
2. Stilul anilor ’70
3. Cojoacele scurte din lână
4. Cojoacele lungi
5. Cu centură
6. Cojocacele cu blăniță
7. Culorile aprinse
8. Croila dreptă
9. Cojoacele de tip pelerină
10. Cu ce purtăm cojoacele-n această iarnă?

Cojocul în stil aviator

În lumea modei, aceste articole își au rădăcinile de la modelul creat pentru piloții americani. În ultimii ani, marile case de modă le propun pentru sezonul de iarnă, oferindu-i diverse stiluri și combinații. Cojocul modern în stil aviator este efectuat din lână naturală sau artificială, din piele sau piele ecologică. Acest model e foarte confortabil, călduros și versatil, poate fi purtat cu diferite haine și diverse tipuri de încălțăminte, îl puteți alege-n stilul clasic sau modelul oversize.

Stilul anilor ’70

Modelele de tip oversize au fost prezentate în colecțiile de toamnă/ iarnă propuse de Max Mara și Celine. Ele sunt practice, alegeți lungimea preferată de dumneavoastră și combinați-le cu rochii, șorți, pantaloni sau fuste. În săptămâna modei, acest tip de cojoc a fost introdus în outfit-urile modelelor de pe străzile New York-ul, dar și la Paris Fashion Week.

Cojoacele scurte din lână

Acest tip poate fi redat printr-o jachetă din denim și lână sau o geacă din piele tip biker, acestea sunt perfecte pentru zilele de toamnă ori iarnă.

Cojoacele lungi

Cojoacele lungi au fost adaptate într-un stil clasic și sunt ornamentate cu aplicații, guler mediu sau blană colorată.

Cu centură

Aceste modele din lână, piele și o centură merită a fi încercate, au o croială dreaptă și clasică, iar accentul principal – talia. Ce poate fi mai feminin și rafinat decât o talie accentuată?

Cojoacele cu blăniță

Brandul Sacai propune idei noi de efectuare a cojoacelor: blană nu doar în interior, ci și exteriorul e-n lână. Hainele cu blană de oaie sau cu blană artificială vă vor încălzi zilele friguroase de iarnă, oferindu-vă o senzație plăcută.

Culorile aprinse

Dacă v-ați plictisit de culorile clasice, mov, roșu și albastru sunt culorile pentru acest sezon, vă propunem cojoacele cu blană colorată, ele vă vor colora zilele sumbre.

Croiala dreptă

Acest tip de croială vă oferă un look clasic, puteți purta cojocul și la oficiu, lungimea midi sau peste genunchi sunt perfecte pentru iernile friguroase.

Cojoacele de tip pelerină

Aceste articole au înlocuit cu succes vestele din blană și oferă un look modern, interesant, dar și practic.

Cu ce purtăm cojoacele-n această iarnă?

Hainele pentru aceste tipuri de cojoace pot fi diverse precum: blugii de orice formă (skinny, în stil mom, largi, tip banană etc.) și fustele tip trapez, creion sau drepte, în următoarele imagini sunt câteva idei pentru o zi friguroasă.