Trei cele mai ideale soții conform semnelor zodiacale! Cu ele merită să te însori!

Sunt sincere și minunate, și cu siguranță vor fi soții foarte bune. Dacă nu știi cum ar trebui să fie aleasa ta, citește acest articol. Dacă ea face parte din cele trei zodii menționate, să știi că nu mai este loc de îndoială.

Desigur, sunt și excepții. Dar de obicei stelele nu mint.

Doamnelor, nu vă întristați dacă nu ați nimerit în tip. Zodiacului e una, dar faptul că singure vă puteți influența soarte e o certitudine. Ia în calcul aceste calități. Ele plac bărbaților.

 

sizh[1]

1.TAUR – NU DOAR O FEMEIE ADEVĂRATĂ. O SUPER-FEMEIE.

O femeie care a adunat toate calitățile frumoase de la mama-natură. Frumoasă, grațioasă, mereu proaspătă și drăguță, cu o privire liniștită și blândă, provoacă doar emoții pozitive. Compania ei este plăcută. Este un ascultător răbdător, un partener de discuții interesant.

Femeile-taur sunt obiectul viselor bărbaților. Sunt minunate partenere de viață, respectă bărbatul din soțul său și nu pretinde să fie lider. Respectă femeia din ele și se poartă cu multă demnitate. Femeia-Taur este convinsă că a venit pe lume pentru a-și sprijini jumătatea, a menține confortul în casă și a fi o mamă-model.

Reprezentantele acestui semn zodiacal sunt de cele mai multe ori gospodine ireproșabile. În casa lor este mereu ordine, miroase bine și sunt multe flori. Aceste femei știu să economisească, dar mereu au tot de ce este nevoie în casă.

O importanță colosală în viața femeilor Taur o au copiii. Lor le oferă tot timpul liber, toată dragostea și gingășia. În compania lor copiii se simt apărați. Nu este uimitor faptul că în ochii mamelor Taur, copiii sunt mai degrabă niște prieteni cu care își pot împărtăși secretele.

2. FEMEILE SCORPION AU MULTĂ ÎNCREDERE ÎN ELE! 

Sunt frumoase, atrăgătoare, energice, îndrăznețe, pasionale și decise. Sunt pline de forță de viață. Nu-i de mirare că le plac aventurile, proiectele complicate și periculoase.

Deseori au parte de încercări, dar datorită forței fizice și spirituale sunt greu de învins.

 

Acasă la Femeile-Scorpion este o curățenie ireproșabilă, viața lor este confortabilă, iar interiorul este creat în așa fel că nu lasă loc de îndoială despre gustul perfect al stăpânei.

Din femeile născute sub acest semn zodiacal ies mame minunate, care pe de o parte își pregătesc copiii pentru viață, iar pe de altă parte crează condiții prielnice pentru a le dezvolta talentele.

Pentru soțul său, femeia Scorpion este un fel de consilier. Cariera și statutul social al soțului nu sunt doar vorbe goale. Pe altarul succesului soțului său, ea este gata să aducă orice fel de jertfe, este gata să-l susțină cu toată energia ei.

3. FEMEILE-VĂRSĂTOR AU UN SIMȚ AL UMORULUI FOARTE BINE DEZVOLTAT

De asemenea sunt grațioase și deosebite. Ele sunt colorate, au un exterior de neuitat și deseori în gașcă sunt dacă nu cele mai frumoase, cu siguranță cele mai interesante. Multe femei Vărsător au un stil vestimentar deosebit: cu același succes pot să îmbrace haine din cufărul bunicii, dar și haine din ultimele colecții. Asemenea extreme pot fi demonstrate și în tunsori și coafuri.

Femeile născute sub acest semn zodiacal se pot adapta la orice situații și condiții, inclusiv datorită intuiției dezvoltate. Nimeni nu poate înțelege de ce vărsătorii procedează într-un fel sau altul. Pentru a le înțelege pe aceste femei, trebuie să înveți să trăiești cu ziua de mâine.

 

Femeile vărsător sunt foarte răbdătoare, iar gelozia din locul lor este o preconcepție. Pentru ele, bărbații sunt iubiți nu pentru banii lor sau pentru succesul din carieră.Pentru ele este foarte importantă capacitatea lor de a fi fideli, prieteni buni. Și ele vor face tot posibilul pentru a-i ajuta să se realizeze.