Total look 2019: vedetele arată cum se poartă ținutele într-o singură culoare

Pe exemplul vedetelor – regina denimului Rihanna, Kendal Jenner,  starul-porno Kim Kardashian, Victoria Beckham și altele, arată ce înseamnă un total look și cum să eviți unele greșeli atunci când vine vorba de o singură culoare.

68236_195649[1]

Să începem cu începutul. Total look înseamnă o ținută unică, creată de un brand, designer sau de o celebritate. Expresia ”total look” are câteva explicații asemănătoare după sens:

  • ținută, copiată în totalitate de pe podium;
  • ținută compusă din hainele unui singur brand;

Se consideră că un asemenea total look este manifestarea lipsei stilului și lipsa fanteziei, de aceea nu vom analiza asemenea modele. În anii 90, era considerat un mare lux să apari la o petrecere într-o ținută de pe podium, așa că părerile se pot schimba. Astăzi Rihanna poartă fără probleme asemenea ținute, și demonstrează că moda este doar o condiție.

CE ÎNSEAMNĂ UN LOOK ÎNTR-O SINGURĂ CULOARE?

wtl(1)[1]

Deseori poți auzi că anumite haine de aceeași culoare înseamnă total look. În cazul acesta, este vorba despre o greșeală, pentru că expresia total look are nevoie de o concretizare: total look alb, total look roșu…

DE CE AI NEVOIE DE UN TOTAL LOOK?

Screenshot_1(48)[1]

Total look într-o singură culoare este exemplul ideal cum poți să-ți lungești figura și să arăți mai suplă cu ajutorul hainelor, fără a depune prea multe efoturi.

Screenshot_2(37)[1]

Nu te opri pe negru, gri sau alb – chiar dacă acestea sunt cele mai la modă culori ale verii. Încearcă culorile aprinse și cele pastelate: roz, albastru, roșu, galben.

Fugi de printuri.

Combină lucrurile de aceeași culoare și aceeași nuanță.

Folosește aceeași culoare, dar mixează cu modelele: mătase și piele, etc.

Dacă alegi un total look negru, dezgolește-te un pic. Bucățile de piele care se vor vedea vor dilua culoarea.

DE CE CULOARE TREBUIE SĂ FIE ÎNCĂLȚĂMINTEA PENTRU UN TOTAL LOOK?

Screenshot_17(2)[1]

Culorile pale sunt o variantă ideală.

Dacă îți permit resursele, poți să cauți încălțăminte de aceeași culoare cu haina. Acest truc funcționează bine dacă ai decis să îmbraci o pereche de pantaloni sau o fustă lungă. Încălțămintea te va face să pari mai înaltă.

Încălțămintea neagră este deseori o idee bună, dar fii atentă: în dependență de stil și caracter, pantofii și geanta neagră pot atât să pună accentele, cât și să-ți ofere un aer provincial.

 

Încălțămintea albă. Ghetele, tenișii, balerinii, sau sandalele pe toc sunt o decizie bună pentru o ținută în alb.

Metalic. Aurie sau argintie, încălțămintea în acest nuanțe este o alegere potrivită.