Boho nu are vârstă: 7 ținute simple și stilate în stil modern de toamnă

Stilul boho este liber, divers și n-are vârstă, dar provoacă un punct de interes femeilor după 40-45 de ani, datorită ideii de-a fi mai neobișnuită și pentru a-și exprima caracterul prin vestimentație.

1.Ținuta monocromă

O combinație perfectă a nuanțelor de maro, în care accesoriile au același efect metalic c-al încălțămintei și conturează imaginea tomnatică a ținutei.

2.Maxi

Fustele lungi – elementul principal al stilului boho. Pentru a obține acestă ținută au fost combinate câteva elemente simple, o helancă neagră, un palton scurt din lână ce oferă o continuitate botinelor de aceeași culoare, iar principalul element e o fustă bordo, care pune picătura sezonului în ținută.

3.Carourile

Acest element nu-și cedează poziția, fusta are croiala dreaptă și poate fi purtată de doamnele cu orice tip de figură, aceasta este dintr-un material gros perfect pentru sezonul rece, un palton lung negru asortat cu-n pulover subțire, iar elementul ce iese-n evidență, prin culoarea sa, e fularul.

4. Geaca roșie

O combinație ușoară dintre o pereche de pantaloni negri largi și-o geacă roșie c-o croială neobișnuită și deosebită. O ținută ce inspiră dorința spre explorare.

5. Pantalonii largi

Pantalonii largi sunt o alegere bună, mereu, mai ales dacă aceștia sunt dintr-un textil elastic, ușor drapat și asortați c-o bluză galbenă, ce-i evidențiază umerii drepții.

6. Pantalonii în dungi

Acest tip de imprimeu ajută vizual să alungească silueta, oferindu-i un aspect proaspăt și stilat ținutei, în combinație cu puloverul maro și botinele lungi prezintă ținuta dintr-o altă perspectivă.

7. Rochia lungă

Principalul element –  rochia lungă. Are croiala dreaptă, dar pe corp stă liber, aceasta nu are elemente decoratice, de aceea o putem combina c-o eșarfă sau un fular și completăm ținuta c-o pereche de cizme lungi din piele întoarsă.