Top 8 cele mai scumpe virgine din lume

Pe timpul bunicilor noștri, virginitatea era o comoară de preț. Astăzi însă, acest lucru și-a pierdut din esență și a devenit un obiect de vânzare-cumpărare.

1[5]

În acest articol îți vom povesti despre fetele, care își vând virginitatea, dar și despre cele care sunt gata să plătească  bani greu pentru asta.

Cathy Cobblerson

2[1]

În anul 2004, Cathy avea 24 de ani și a bătut toate recordurile pentru vânzarea fecioriei. Ea și-a scos la vânzare virginitatea cu 100 de mii de dolari într-o licitație pe eBay. Totuși, anunțul a fost șters repede și nu se știe dacă fata a reușit să negocieze și în alte licitații.

Rosy Reid

Rosie-Reid[1]

Rosy Reid este din Londra și în anul 2004 și-a vândut corpul unui inginer divorța de 44 de ani, care a oferit pentru asta 13 mii de dolari. Pentru ea, aceea a fost prima noapte petrecută cu un bărbat, dar în acel moment ea avea deja o iubită lesbiană care o aștepta după ușă. Potrivit unor informații, a doua zi, prietenele-lesbiene au râs încă mult despre această aventură.

Graciela Iatako

4[1]

În anul 2005, Graciela Iatako, un model de Peru a fost nevoită să-și susțină mama bolnavă și fratele mai mic. Pentru că s-a dovedit în situație extremă, Graciela nu a putut inventa nimic mai bun decât să facă un pas negândit – să-și vândă propriul corp. Un businessman din Canada i-a propus 1,5 milioane de dolari, dar fata a refuzat.

Natali Dilan

5[1]

În anul 2008, Natali Dilan avea 22 de ani și după ce și-a scos virginitatea la vânzare a primit o propunere de 3,7 milioane de dolari. Banii câștigați, Natali planifica să-i cheltuie pentru a obține gradul de magistru.

Alina Persea

yqrmHCmplTg[1]

Alina Persea, în vârstă de 18 ani din România și-a scos la licitație virginitatea în anul 2009 pentru a-și plăti studiile în IT. A primit pentru fecioria sa 14 000 de dolari de la un italian de 45 de ani.

Rafaela Fico

7[1]

Modelul italian de 20 de ani, și-a scos virginitatea la licitație în anul 2009. Planificând să cheltuiască banii pentru cumpărarea unei case în Roma, și să facă studii de actorie. Tânăra s-a jurat că nu s-a mai culcat cu nimeni, și a promis să renunțe la chiloți pentru 1,8 milioane de dolari.

Unigirl

8[1]

În anul 2010 studenta din Noua Zeelandă, cunoscută ca ”Unigirl”, și-a scos la vânzare virginitatea pentru a-și plăti studiile la universitate. Pentru fecioria ei s-au luptat 1200 de oameni, dar ea a acceptat propunerea de 32 de mii de dolari.

Katarina Migliorini

9[1]

Studenta braziliană și-a vândut virginitatea pentru suma de 780 de mii de dolari pe eBay. Fecioria ei a fost cumpărată de un bărbat din Japonia.