Top 5 fuste pe care se le imbraci vara aceasta

In acest articol am cules cele mai atragatoare fuste de la „mini indraznete” la fuste lungi.

Alege fusta mini in culori luminoase

Fustele mini si îndrăznețe sunt o tendință direct din anii ’50, care încă se află în culmea popularității. Iar sezonul cald de vară ne oferă în sfârșit șansa de a scoate la plimbare acest element vestimentar la modă.

Iar pentru o fustă scurtă care să îndeplinească absolut toate nevoile de modă ale sezonului, îți recomandăm să optezi pentru un model în culori vii și cu croială dreaptă. Variantele monocromatice ca verde, galben, portocaliu și roz sunt preferatele designerilor.

Fuste cu talia joasa

Talia joasă este o altă odă adusă din anii 2000 care încă încearcă să câștige atenția fashionistelor. Iar în această vară sunt șanse mari să vedem o croială joasă nu doar la blugi și pantaloni, ci și la fuste!

Cel puțin aceste sunt tendintele de modă pe care designeri precum Miu Miu, Trussardi și Balmain încearcă să inspire. Principalul lucru este să te asiguri că ai făcut exerciții înainte de sezonul estival și că ești pregătită să-i impresionezi pe ceilalți cu o siluetă îngrijită în timp.

Fuste în pliuri

Pentru cele care caută ceva mai interesant în acest sezon, există, de asemenea, o opțiune potrivită. De exemplu, o fustă plisată care amintește foarte mult de un element de tenis sau de o uniformă școlară.

Este o solutie demnă, dacă ești pregătită pentru un look plin de farmec, care va atrage cu siguranță privirile bărbaților. Aspectul actual nu este doar pentru o fustă din bumbac, ci și pentru un model din denim, precum cel purtat la Bottega Veneta.

Fuste elegante

Zile lungi și însorite, vreme frumoasă, timp de vacanță – vara, chiar și o zi obișnuită se poate transforma într-o vacanță. Iar acest moment este perfect pentru o altă tendință – fustele elegante, care vor împodobi atât look-urile casual, cât și cele de seară.

Cu franjuri ca la Chanel, sau strălucitoare ca la Tom Ford și Dolce & Gabbana, sau poate satinată sau cu un imprimeu floral activ? Indiferent de fusta si de accentul pe care o alegeți, veți da lovitura.

Fuste cu o crăpătură la picior

Dar alegerea fustelor cu croială în acest sezon a scăzut semnificativ. Și dacă anul trecut detaliul seducător era în numere variabile și înălțimi diferite, acum totul a devenit mai evident. Fustele cu croială până la coapse, care sunt puternic favorizate și care au apărut în mod regulat pe podiumurile colecției primăvară-vară 2022, sunt acum la apogeu.

La Versace, Etro și David Koma, crăpătura spectaculoasă a dat un plus de farmec fustelor midi și maxi, mai degrabă decât fustelor mini.