Top 25 modele de manichiură french – simple și stilate !

Mâinele unei femei spun multe despre modalitatea ei de a se îngriji. Pe lîngă aspectul fizic, manichiura reprezintă elementul de bază în imaginea unei femei moderne.

O manichiră frumoasă este absolut necesară pentru imaginea oricărei femei care vrea să se remarce prin frumusețea, grația și delicateția ei.

Chiar dacă ai un stil jucăuș, nonconformist sau clasic, îți prezentăm mai jos mai multe modele clasice de manichiură – stilul french – pe care le pot adoptat în funcție de personalitatea ta.

Clasicul model de unghii french a fost și va rămâne întotdeauna în tendințe. Simplu dar de efect, acesta a cucerit inimile femeilor.

Dacă ai o fire mai jucăușă și iți place să combini culorile, dar fără a exagera, atunci poți încerca manichiura french colorată. Înlocuiește nunața albă cu o altă nuanță, trasând linii subțiri, și rezultatul va fi uimitor.

Dacă esti o fire mai romantică, atunci poți aborda pentru o manichiură transparentă. În loc de oja albă, aplică o ojă transparentă cu sclipici sau fară, în partea superioară a unghiei. Astfel o manichiură obișnuită se va transforma în una spectaculosă.

O manichiură french care poate ieși din tiparele standard este cea la care poți adăuga un mic detaliu, preferabil pe degetul inelar.

 

Totul este permis! Poți adăuga flori, inimi sau alte simboluri care vor da un plus de frumusețe manichiure tale.

Pentru a adăuga o notă mai stilată manichiurei, poți înlocui oja trensparentă cu una mat, în tonuri deschise, care să păstreze aspectul clasic al manichiurei dar totodată să îi confere și personalitate.

Mai jos va prezentăm mai multe modele actuale de maniciură tip french.

Idei de manichiură french. 

Idei de manichiură french.

Idei de manichiură french.

Idei de manichiură french.