Top-20 Idei de manichiură pentru acest sezon! Găsește-ți modelul perfect!

Cu fiecare an, serviciile de manichiură și pedichiură devin tot mai întrebate. Și, odată cu aceasta, apar zeci, ba chiar sute de tendințe și idei noi în materie de Nail Art.

În selecția de astăzi, am încercat să găsim cele mai elegante și mai neobișnuite modele de manichiură care s-ar potrivi oricărei doamne sau domnișoare. Cu o astfel de manichiură vei arăta ca o prințesă din basme!

Acest articol este o adevărată comoară pentru acele fete care se confruntă cu dificultatea de a face o alegere potrivită, astfel încât să ajungă pregătite la manichiuristă!

Ombre sau strasuri, nude sau nuanțe metalice, french sau unghii monotone? Mda, e grea alegerea!

Suntem niște norocoase, fiindcă trăim în perioada în care moda este atât de democratică și diversă. Cu alte cuvinte, poți purta orice îți place!

Cineva ar putea spune – astfel de unghii sunt pentru fetele tinere! Dar oare există acea vârstă, când femeia nu își mai dorește să fie frumoasă și îngrijită?

Prin urmare, lasă stereotipurile la o parte și alege cea mai tare tendință din acest sezon!

Da, este o abordare îndrăzneață, dar frumoasă! Fie că alegi un design cu o semnificație specială pentru tine sau pur și simplu îți urmezi intuiția, o astfel de manichiură îți va bucura nu doar ochii dar și sufletul!

Sezonul de toamnă a acestui an ne-a pregătit o mulțime de surprize, dintre cele mai neașteptate. Fii pregătită să le încerci!