Top 15 modele de manichiură minimalistă

Ce ar putea fi mai sofisticat, mai potrivit și mai elegant în orice situație decât designul minimalist al manichiurei. Simplu și în același timp un minimalism elegant vă permite să complectați cu ușurință orice stil vestimentar.

Un design selectat cu gust, vă va permite să obțineți o manichiură minimalistă super-fashion.

Nu toate femeile vor să vadă pe unghii o manichiură plină de o varietate de tehnici, modele și decor. Designul obținut în urma combinării diferitelor tehnici este unul impresionant, dar nu de fiecare dată se potrivește pentru uzura de zi cu zi.

Manichiura minimalistă este ideală pentru femeile care preferă un design elegant și curat. Acesta din urmă utilizează, de asemenea, desene, tehnici și modele dar ele sunt minimaliste și nu supraîncarcă designul manichiurei.

De cele mai multe ori în designul minimalist se utilizează modele geometrice sau abstracte, buline sau dungi.

Utilizarea paletei de culori într-o manichiură minimalistă nu are restricții. Poți utiliza cele mai trendy culori cum ar fi: alb, negru, bej și nunațele pastelate.

Poți adăuga un minim de paiete sau pietricele, micro-desene realizate cu o perie subțire și veți obține un minimalism foarte drăguț pentru manichiura ta.

O altă caracteristică importantă a unor idei de design de manichiură minimalistă este matul, care îmbunătățește reținerea manichiurei.

Este important de menționat că atunci când apelezi la o manichiură minimalistă o atenție deosebită se acordă formei unghiilor. Tendința principală va fi forma alungită, de migdale și scurte. Este bine să predomine forma scurtă a unghiei în stilul unui pătrat înmuiat sau oval.

#

#

#

#

#

#