Top 13 cele mai seducătoare parfumuri. Niciun bărbat nu va rămâne indiferent

Psihologii sunt siguri că tuturor bărbaților le place „dulcișorul” fie că e vorba chiar de dulciuri sau că e vorba de arome dulci. Iată de ce, niciun bărbat nu va trece indiferent pe lângă o femeie de la care miroase așa.

Noi am verificat: bărbații sunt atrași nu doar de dulce, dar și de alte arome, la fel de interesante.

Astfel, am realizat un top al celor mai seducătoare parfumuri, care întorc capul tuturor reprezentanților sexului masculin.

1. Escentric Molecules

Se spune că acest parfum a revoluționat arta seducției din întreaga lume. La baza acestei arome stă o moleculă „Iso E Super” care are proprietăți asemănătoare feromonilor – hormonii atractivității sexuale. Această moleculă fortifică de câteva ori efectul acestor hormoni, iar bărbații vor fi „îmbătați” și seduși cu desăvârșire de către acest parfum.

2. Criminal of Love, K by Kilian

În acest caz, cred că denumirea spune totul. „Criminalul în dragoste” este un parfum deosebit de feminin, îmbătător și erotic, căruia niciun bărbat nu-i va rezista.

3. Allure Sensuelle, Chanel

Este o aromă pentru simțuri sensibile, gingașe și romantice. Acesta întoarce privirile bărbaților romantici care vor veni imediat la balconul tău cu flori și serenade.

4. L`Ange Noir, Givenchy

Acest parfum este inspirat din filmele franceze ale genului „noire” unde apare tipajul femeii fatale, elegante, seducătoare, dar și foarte periculoase. Suntem siguri, unei asemenea poțiuni nu va rezista niciun bărbat.

5. Side Effect The Carnal, INITIO

Acest parfum, cu adevărat, aduce „efecte secundare”. Aroma îndrăzneață și senzuală nu te face decât să încerci dintr-o curiozitate nebună să vezi ce urmează. Noi știm: bărbați îndrăgostiți peste cap de femei cu aroma INITIO.

6. Midnight Oud, Juliette Has a Gun

Noaptea au loc cele mai mistice momente, iar la trecerea dintre zile se întâmplă lucruri neașteptate și miraculoase. Și acest parfum este capabil să facă minuni. Doar că atenție! Inimile bărbaților se vor bate mai tare în preajma acestei arome.

7. Devil Tender, ExNihilo

Este aroma care îmbină inocența și gingășia feminină cu aroganța și curajul acesteia.  Parfumul respectiv are un efect descătușant și fermecant asupra bărbaților care nu vor mai avea putere de a se împotrivi.

8. Alaia Blanche, Azzedine Alaia

Este potrivit pentru femeile moderne, tupeiste, mereu în mișcare și care arată fermecător în acest fel. Ele sunt mereu înaintea tuturor, mergând de mână cu cele mai noi tendințe. După cum se știe, bărbații sunt înnebuniți după astfel de femei.

9.Narciso Poudree, Narciso Rodriguez

Ca și în celelalte parfumuri ale sale, creatorul acestui parfum a decis să scoată în evidență senzualitatea și arta seducției. Este o aromă caldă, puternică și deschisă căreia e imposibil de rezistat.

10. The One Essence, Dolce&Gabbana

Este o compoziție florală aromată care a cucerit numeroase inimi în întreaga lume. S-a făcut cunoscut în forma sa de esență.

11. L’eau Kenzo Aquadisiac, Kenzo

Acest brand vede inspirația aromelor în apă. Pentru ei apa trezește admirația, imaginația și sentimentele. Iar unul dintre cele mai divine sentimente pe care îl generează acest parfum este iubirea.

12. Si Rose Signature, Giorgio Armani

Putere. Sensibilitate.Pace. Cu aceste cuvinte se asociază aroma respectivă, la crearea căreia a fost pusă ca bază femeia modernă, plină de viață. Este femeia căreia niciun bărbat nu-i va putea spune „nu”.

13. Magnolia Love, Erborian

Magnolia este simbolul iubirii veșnice și al primăverii, fiind și una dintre cele mai vechi flori cu o aromă îmbătătoare. În Coreea, această floare simbolizează feminitatea, inocența și frumusețea, iar uleiul eteric din această plantă este considerat cel mai puternic afrodisiac.

Sursa