Toate privirile vor fi asupra ta: încearcă una dintre aceste 4 modele de tunsori originale pentru păr mediu

Lungimea medie a părului este considerată cea mai practică și mai versatilă. Spre deosebire de lungimile scurte, există mai multe opțiuni pentru un look reușit. Astăzi vă vom arăta cele mai relevante și mai elegante opțiuni de tunsoare pentru părul drept mediu.

Tunsoare de tip cascadă

Pentru părul drept, o tunsoare de tip cascadă – va oferi părului tău un plus de volum. Cascada este considerată cea mai versatilă tunsoare, deoarece nu are restricții privind vârsta pe care o ai sau tipul de păr. O caracteristică distinctivă a cascadei pentru părul mediu este o selecție largă de stiluri. Dacă doriți, puteți face bucle aerisite la modă. În același timp, stiliștii au remarcat că și părul drept pieptănat frumos, va arăta grozav.

Tunsoare de tip carre

Versatilitatea acestei tunsori – vă permite să creați o regină din orice femeie. Datorită formei coafurii, părul capătă un efect incredibil de bucle bine îngrijite și perfecte. Carre are o mulțime de opțiuni. Dacă doriți, puteți face o versiune elegantă alungită sau puteți diversifica imaginea cu o tunsoare asimetrică. De asemenea, puteți adăuga un accent la modă sub formă de breton, deși carre-ul arată grozav chiar și fără el.

Tunsoare de tip bob lung

Părul drept, tuns bob alungit, va arăta luxos și în stilul tendințelor modei. Această tunsoare permite femeilor să obțină o imagine dublă – romantică și îndrăzneață. Cu ajutorul diferitelor tipuri de styling, puteți experimenta. De exemplu, un bob gradat câștigă din ce în ce mai multă popularitate, și doamnele trecute de 40+ ani, aleg un bob asimetric, iar fashionistele mai moderne execută un bob cu capete rupte.

Tunsori medii rase pe lateral

Pentru femeile extravagante sunt potrivite tunsorile cu elemente de ras. Există o părere că tâmplele și spatele capului pot fi rase doar în tunsori scurte, dar stiliștii preferă să adauge un astfel de detaliu excentric și tunsorilor medii. Rasul face imaginea mai îndrăzneață și destul de tandră. Iar dacă vă doriți, puteți ascunde întotdeauna acest detaliu printr-o cărare neuniformă. În astfel de tunsori, o femeie devine mai tânără și își aceentuează cu un element suplimentar gustul ei impecabil.

Datorită unei game largi de tunsori pentru părul drept mediu, femeile pot crea orice aspect își doresc și care se potrivește gusturilor lor. În acest sezon sunt relevante tunsorile în care volumul natural și spectaculos predomină pe tot părul.

Care tunsoare ți-a plăcut cel mai mult? Povestește-ne despre asta în comentarii!