Toamna adoră manichiura franțuzească: cele mai interesante 25 de exemple de unghii french

Un nou val de farmec vine în această toamnă: în centrul atenției ca întotdeauna se află manichiura franțuzească clasică! French-ul este unul din cele mai bune designuri create de maeștrii în manichiură.

Ea e atât de blândă, atât de grațioasă și elegantă … În lumea manichiurii, probabil că nu există nimic mai permanent și mai variat decât unghiile french.

La prima vedere pare a fi un mister: cum să explici dragostea fanilor, care continuă să fie de-a lungul anilor?

Cert e faptul că, cu orice tendințe și schimbări, manichiura frațuzească își are locul stabil printre liderii nail art.

Așadar, am pregătit astăzi pentru tine cele mai interesante 25 de exemple de unghii french, atipice, dar extrem de elegante.

Inspiră-te!

Unghii french cu sclipici

O opțiune inedită, care va atrage privirile trecătorilor este manichiura franțuzească cu sclipici. Pentru un design fin, optează pentru sclipici aplicat pe unghii nude.

Manichiura franțuzească cu monograme

Monogramele pe unghii french sunt alegerea perfectă nu doar pentru ocazii festive, ci chiar pentru ținutile zilnice. Sunt o mulțime de opțiuni de monograme, important să alegi corect și atent culorile și aplicarea acestora!

Unghii french cu pietre decorative și strasuri

Pentru un aspect scump și luxos al unghiilor french, încearcă să aplici pietre și strasuri. Chiar și într-o cantitate mică, pe o singură unghie sau două, acest accent va crea o imagine superbă a manichiurei franțuzești.

Unghii french cu ojă roșie

Roșul este culoarea pasiunii. Iar o manichiură franțuzească vopsită în culoarea dragostei, este o variantă pentru femeile îndrăznețe. Tu ai încerca?

Manichiură cu motive florale

Dacă dorești să ai o manichiură ușoară și fină, optează pentru decorul floral. Motivele florale vor crea un aspect simplu, firav al unghiilor tale!