Test: Alege o mătură și vezi ce fel de scorpie ești

Orice femeie are o doză de farmec în ea, fapt din care reiese că este și un pic de vrăjitoare sau, chiar mai rău, o scorpie. Poveștile au arătat însă că și vrăjitorile pot fi diferite. Ca să afli ce fel de „farmece” ești capabilă să faci îți propunem un test: alege o mătură din imaginea de mai jos și vezi ce semnifică aceasta.

VRAJITOARE

Mătura nr.1: Scorpie obișnuită

Dacă va fi nevoie vei lua fără probleme rolul de măturătoare. Ești rea și periculoasă, dar nu exagerat de tare. În orice caz, nu trebuie să vă încerce cineva răbdarea.

Mătura nr.2: Scorpie din convingere proprie

Cu siguranță nu-ți va plăcea dacă vei fi confundată cu o măturătoare, dar încă nici nu ești gata să ieși din umbră. Sute de ani de inchiziție nu au trecut în zadar.

Mătura nr.3: Scorpie turbulentă

Această mătură este reflecția coafurii tale. Precum aceasta este zburlită prin părți, așa și energia izbucnește din tine haotic. Atent să nu prinzi singură câteva turbulențe propii, riști să fii zdrobită în mii de bucăți.

Mătura nr.4: Scorpie frumoasă

Ai kilogramele potrivite pentru a zbura pe mătură și atragi totul în jur ca un magnet. Prinții din povești cad la picioarele tale, iar prințesele ard de invidie, dorindu-ți moartea. Să știi că nu au șanse, ești fermecătoare în tot ceea ce faci.

Mătura nr.5: Scorpie nebună

Doar auzind numele tău, inchizitorii își pierd simțurile. Tu ești cauza încetării cruciadelor și începerii Marii Revoluții Franceze. Ești cheia tuturor relelor, dar și o floare drăgălașă în grădina lui Dumnezeu. Ești iubită de animale și evitată de oameni. Prietenii au frică de tine, iar dușmani te prețuiesc.

Mătura nr.6: Scorpie luptătoare

Scorpia luptătoare este asemenea unui războinic cu mătura. Răbdarea acesteia nu are limite. Ai învățat să-ți ascunzi bine părțile întunecate ale sufletului, iar în momentele de atac, dacă te concentrezi, niciun un dușman nu are șanse să scape.

Mătura nr.7: Scorpie supraponderală

O să ai nevoie de o mătură foarte rezistentă, dar și de farmece mai puternice ca să poți ascunde tot răul din tine…

Mătura nr.8: Scorpie enigmatică

Ești foarte surprinzătoare, ascunzi foarte multe taine despre felul tău de a fi, pe care le divulgi în cele mai neașteptate momente.

Mătura nr.9: Scorpie cu ciudățenii

Ești atât de enigmatică și închisă, că nici tu nu știi la ce să te aștepți de la tine. De fapt, nici nu te consideri o scorpie. În viziunea ta, totul arde, se dărâmă, explodează, fără ca tu să te implici cumva.

Mătura nr.10: Scorpie de frunte

Ești combinația ideală între cele mai renumite și puternice vrăjtori sau scorpii. Astfel, ești superioară tuturor și faci parte din clanul conducătorilor. De fapt, ești scorpia de care ar vrea să fie oricine din semeni tăi.

Sursa