Tendinţele modei în 2022 pentru doamnele trecute de 40 de ani: 9 moduri de a purta rochiile cu stil

Este adevărat că vârsta pune anumite restricții asupra compoziției imaginii unei doamne, dar asta nu înseamnă că este necesar să te îmbraci prea plictisitor și strict. Feminitatea este întotdeauna relevantă, iar în anii maturităţii. întinerește perfect aspectul unei doamne trecute de 40 de ani. Noile tendinţe a modei din acest an se disting prin grație și tandrețe, eleganță și un aspect modern asupra modei. Aceste 9 tendințe pot fi folosite în siguranță pentru a arăta stilată și pentru a-ți decora silueta în a-i oferi un rafinament feminin.

1 Rochii și fuste

Versiunile lungi și midi de fuste şi de rochii sunt baza imaginii stilate în 2022. Opțiunea în carouri, în care talia se accentuează cât mai mult, este soluția ideală. Topul este de obicei cu mâneci conice pentru a sublinia eleganța liniilor.

2 Straturile

Modelele etajate de fuste și rochii sunt un succes nu numai în acest sezon. În principiu, arată incredibil de feminin şi elegant. Accentuează-ți talia cu o centură sau curea largă. Puteți folosi astfel de fuste într-o imagine de afaceri, aruncând deasupra o jachetă strictă.

3 Clasic

Culorile clasice și în carouri tradiționale sunt o altă alegere bună care nu depind de modă. În astfel de ținute vei arăta mereu modernă.

4 Bulinele

Cel mai feminin imprimeu care rămâne la apogeu în acest sezon. Cel mai drăguț și mai atrăgător, el este capabil să ofere oricărei doamne tandrețe și un aspect foarte frumos.

5 Fusta-soare

Acest model de fustă revine la modă. Daca alegi varianta cu talie inalta, soarele va ascunde perfect imperfectiunile din zona taliei.

6 Fusta plisata

Stilul piat nu este pentru prima oară în tendințele modei de top. Este solicitat datorită versatilității și eficacității sale.

7 Ușurință

Fustele din tul au dispărut de ceva vreme din lumea modei, dar au revenit recent. Modelele ușoare, grațioase, elegante sunt potrivite nu numai sub forma unei prințese tinere, ci și a unei regine mature.

8 Culoare neagră

Dacă pentru look-uri luxuriante și romantice este mai bine să alegeți țesături ușoare, atunci pentru unul elegant și discret culoarea neagră  este perfectă. Concizia și feminitatea coexistă perfect împreună.

9 Lucrurile de zi cu zi

Fustele și rochiile în acest stil sunt diverse, există variații mai expresive sau complet simple. Dacă alcătuiești un set pentru fiecare zi, încearcă modele deasupra genunchiului cu nuanțe de bază sau delicate. Daca stilul este laconic, pariaza pe culoare, daca croiala este complicata, tonurile neutre sunt foarte perfecte.

Daca scopul tau este sa arati elegant si sa devii cat mai feminină, alege  un stil din cele enumerate pentru a arată elegant în ori zi, ori unde te-ai afla.