Tendințele modei din acest an: 10 stiluri care te vor face irezistibilă și seducătoare

Anii trec cu viteza luminii, iar lumea modei este la fel de schimbătoare. Astăzi vom vorbi despre 10 tendințe a modei anului 2022 care, te vor face să arăți irezistibilă și seducătoare în orice moment al zilei.

Reîntoarcerea în trecut

Am abandonat de mult topurile cu strasuri și blugii nepractici cu talie joasă, dar totuși, unele tendințe din anii 2000 revin în garderoba noastră. Prin urmare, poti scoate in evidenta blugii dintr-un denim decolorat și batut.

Piesele din satin în culori îndrăznețe vor apărea în mod regulat în colecțiile de pe podium în acest an.

Tăieturi în haine

Îmbrăcămintea cu fante au început să câștige popularitate anul trecut. Astăzi, această tendință va fi apreciată de absolut toate fashionistele moderne.

Crop Tops

Un crop top simplu, fără detalii inutile, este o tendință expresivă în 2022!

Pantofi cu platformă

Pantofii cu platformă nu vor părăsi piedestalul modei. În sezonul rece, cizmele aspre pe platformă vor continua sa fie populare, iar vara vom trece la sandale. Și în acest caz, vor fi la mare cautare modele cu talpa groasă.

Fuste scurte

Tendința care nu s-a demodat de loc. O fustă scurtă este o oportunitate excelentă de a crea un aspect îndrăzneț, feminin, care va fi cu siguranță memorat și admirat de cei din jur.

Fuste lungi maxi

Ce poate fi mai feminin și elegant decât o fustă lungă. O fustă ușor mulata cu fante sau un model A-line – nu contează. Totul este la modă anul acesta!

Blocarea culorilor

Stilul de bloc de culoare se referă la combinația de diferite culori strălucitoare într-un singur ansamblu. Această tehnică  nu numai că adaugă originalitate imaginii, ci și corectează perfect figura. Un exemplu sunt duetele de modă: albastru + verde, galben + albastru, roșu + portocaliu, portocaliu + verde și altele.

Imprimeu de tigru

În 2022, amprentele animalice domină podimul. În primul rând, vorbim despre un model de tigru, care arată incredibil de luminos, spectaculos și atrăgător. O alegere ideală pentru doamnele curajoase și încrezătoare în sine!

Stilul de afaceri

Stilul modern de birou nu are nimic de-a face cu plictiseala. Un costum cu pantalon din două piese se potrivește perfect atât pentru ​​look-urile de afaceri de zi cu zi, cât și la o ieșire relaxantă de seară.

Culoare Very Peri

Culoarea principală a anului 2022 conform Pantone. Amintește de lavandă, însuflețită de o nuanță roșu-violet. Very Peri este o culoare calmă, blândă, plăcută, care evocă asocieri persistente cu tinerețea și primăvara.

Culoarea Very Peri arată grozav în combinație cu pantofii de culoare mată sau un alt accesoriu concis.