Tendințe și antitrend: ce opțiuni în materie de manichiură să iei în calcul

Manichiura este o parte importantă a imaginii, alături de haine și pantofi, păr și accesorii. Fără unghii îngrijite, imaginea ta nu va fi completă și fără cusur. Tendințe în manichiură 2022, care sunt acestea? Studiază toate subtilitățile, pentru că o manichiură este ceva ce e mereu în fața ochilor. Prin urmare, este atât de important să urmărești nu numai calitatea unghiilor, ci și să fii la curent cu tendințele modei în această direcție.

Manichiura antitrend 2022

Este clar că fiecare femeie vine la maestru cu propria ei idee despre designul unghiilor. Dar merită să ne amintim că manichiura strălucitoare și atrăgătoare – „gheare” – este deja secolul trecut, iar doamnele preferă acum nude și refuză designul complicat.

Abundența de strasuri, flori realiste, unghii foarte lungi, design prea voluminos – aceasta este o manichiură a anilor 2000 și a ultimului deceniu.

Și puțin despre casting. Această tehnică este la fel de veche ca lumea, dar mulți încă o folosesc în design-ul lor. Adesea pare ieftin și vulgar. Încearcă să treci la folie obișnuită și să creezi modele strălucitoare, abstracte⁣⁣.
⁣⠀
Florile uscate sunt, de asemenea, același ecou al timpului. Te sfătuim să le înlocuisști cu ștanțare.

Nu ar trebui să faci o manichiură cu basorelief și monograme. Acum tendința tuturor modelelor este minimalismul. Cifrele volumetrice sunt unghii foarte suprasolicitate. Recomandăm să folosești câteva picături de top coat după stratul de finisare (creând efect de rouă, lumini).⁣⁣

Și, bineînțeles, designul unghiilor în stilul „scump” este un anti-tendință clară. Ai văzut așa ceva când există mai multe monograme pe o unghie, următoarea este o unghie rege și, de asemenea, un glisor presărat cu sclipici? Nu face asta, te rog!

Tendințele 2022

Acum, pe scurt, despre tendințele din 2022. Tendința pentru unghiile lungi pătrate se întoarce de la zero. Straturile monocromatice sunt în tendințe, mai ales în nuanțe închise și roșu.

Manichiura jucăușă „copilăroasă” rămâne în tendință: emoticoane și desene neglijente.

Geometrie, abstractizare, cercuri grafice și valuri – da, și din nou da!

Vedem strălucirea accentului sub formă de acoperiri cu sclipici foarte strălucitoare.

Când vizualizezi tendințele, nu uita că formele și paletele clasice sunt întotdeauna relevante. Acesta este, de asemenea, un fel de „bază” prin analogie cu modul în care vorbim de obicei despre articolele de garderobă.