Tendințe în modă și coafuri 2022: soluții îndrăznețe și creative

Imaginea unei doamne este o selecție atentă a tuturor lucrurilor mărunte. Punctul culminant al oricărui look este coafura. Este important să alegi nu numai o tunsoare și o vopsire, ci și să alegeți stilul potrivit. Doar o abordare cu drepturi depline a aspectului tău îți va permite să arăți 100%. Să creăm o imagine care va deveni cea mai la modă!

Lungimea părului

Principalele tendințe din lumea părului pentru 2022 sunt soluții îndrăznețe și creative. Vorbim despre cele mai scurte și strălucitoare tunsori care pot actualiza complet aspectul feminin. Desigur, nu orice doamnă va putea îndrăzni la o asemenea lungime, așa că tendințele oferă o alegere bogată. Deci, în 2022, tunsorile de lungime medie vor fi relevante, care adaugă imaginii un șic feminin deosebit.

Tunsori

Tunsorile din 2022 aproape toate au venit la noi de anul trecut. Pixie excentric și ambițios încă bate toate recordurile. Ea are trei calități principale – versatilitate, aspect elegant și stil ușor.

Întrucât tunsorile ultra-scurte sunt în tendințe, tunsoarea originală apare pentru prima dată. Particularitatea coafurii este tâmplele rase și partea din spate a capului, iar în partea de sus se lasă lungimea maximă. Cu o astfel de tunsoare, vei obține o imagine care va fi mereu în centrul atenției.

Dacă nu ești pregătită pentru astfel de schimbări drastice, atunci ar trebui să alegi tunsoarea clasică. Dar nu toate opțiunile vor fi în tendințe, doar tunsorile selectate vor intra în topul celor mai buni. Probabil, ai ghicit deja că vorbim de un bob impecabil.

Vopsirea părului

2022 poate fi numit în siguranță anul blondului. Stiliștii spun cu voce tare că este blondul platinat, cenușui și crem care va fi pe primul loc în toate ratingurile. Vestea bună este că blond are o mulțime de opțiuni, ceea ce face posibilă alegerea unei nuanțe pentru tipul tău.

În ciuda mega popularității blondului, nuanțele naturale vor rămâne în continuare cu noi. În 2022 se remarcă mai ales nuanțele de miere, o paletă de ciocolată și castane. Și, desigur, tehnicile noastre preferate vor veni cu noi anul viitor: shatush, balayage, ombre.

Aranjări

Tendința pentru un aspect natural se va face din nou simțită în 2022. Prin urmare, stiliștii sugerează să faci doar o aranjare ușoară. De exemplu, o coafură excentrică este ușor de creat pe părul scurt; pentru aceasta, părul este doar ușor ciufulit cu mâinile. Pentru o sărbătoare sau o ocazie specială, buclele drăguțe sunt mai potrivite. Fashioniste îndrăznețe în 2022 se vor etala cu cea mai controversată coafură – părul pieptănat pe spate.