Tendințe actuale în lumea unghiilor: 18 Idei proaspete pentru o manichiură reușită!

Atunci când vine vorba de manichiura ușoară, îți imaginezi ceva blând, vaporos și romantic. Acest stil s-a înrădăcinat deja în mod sigur printre tendințele din lumea manichiurei. Arată excelent atât pe unghiile scurte, cât și pe cele lungi! Ești curioasă să vezi, ce se mai poartă în lumea unghiilor?

Află și tu care sunt trendurile acestui an pentru o manichiură reușită! Inspiră-te din ideile noastre de mai jos!

Alege să însoțești simplitatea cu detalii îndrăznețe, precum manichiura strălucitoare sau nuanțele care niciodată nu ies din modă, cum ar fi negru sau roșu.

Unghiile vopsite în nuanțe de nude vor continua să rămână la fel de actuale . Accesorizate cu accente minimaliste, unghiile tale vor fi observate din prima.

Manichiura cu pietre strălucitoare este un alt trend care nu se grăbește să ne părăsească. Arată foarte modern și nu rămâne neobservată.

Unghiile cu un aspect natural nu vor ieși niciodată din modă. În plus, acestea creează un look subtil și foarte feminin.

Nunațele perlate sunt cele mai căutate în acest sezon. Acestea emană delicatețea și romantismul la care visează fiecare fată.

Tonurile calde și versatile de piersică, beige, roz pudrat și levănțică rămân în topul preferințelor tuturor fashionistelor. Dar ție îți plac?

Nuanțele întunecate, fie că este vorba de negru, albastru sau burgundy, se vor potrivi perfect în crearea unui look sofisticat. Aceste nuanțe flatează orice tip de unghie, indiferent de lungime sau formă.

Dincolo de aspect și frumusețe, este foarte important să acorzi atenție îngrijirii corecte! Indiferent de model sau culoare, cele mai la modă vor fi întotdeauna unghiile sănătoase!