Te-ai plictisit de piesele tale vestimentare? Încearcă aceste 7 trucuri ale femeilor franceze

Nu toți oamenii știu să formeze mai multe tipuri de outfit-uri cu aceleași piese vestimentare. Dar franțuzoaicele fac o treabă excelentă în acest domeniu, cunoscând mici trucuri care le transformă imaginea. Dacă te-ai plictisit de hainele din garderoba ta și nu există nicio oportunitate sau dorință de a o actualiza, urmează exemplele următoare.

1.Completați outfit-ul cu o pălărie

Nimic nu schimbă imaginea unei femei într-o clipă precum accesoriile potrivite. Dacă dintr-un motiv oarecare nu ai avut timp să te machiezi sau te-ai hotărât să mergi la mare, să vizitezi obiective turistice – atunci o pălărie cu boruri largi care să-ți protejeze ochii te poate ajuta să creezi o imagine c-un aspect romantic.

2.Nu strângeți talia

În căutarea concentrării atenției celorlalți asupra taliei subțiri, fetele strâng cureaua până la imposibil, provocând daune ireparabile sănătății. Încearcă să porți haine mai largi. În ele te vei simți confortabil, iar sănătatea ta nu va avea de suferit. Iar dacă chiar vrei să-ți subliniezi talia subțire, atunci măcar slăbește cureaua.

3.Dacă ai îndoieli ce să porți, alege un hanorac fără glugă

Nu ar trebui să te chinui mult timp stând la dubii: care top se va potrivi acestor pantaloni sau ce bluză să aleg. Ia-ți un hanorac pe care-l poți completa oricând cu pantaloni și o jachetă. Un hanorac în dungi te va face să arăți mai tânără și mai proaspătă.

4. Renunță la adidași

Nimeni nu va contrazice ideea că adidașii sunt comozi și confortabili. Dar, dacă trebuie să arăți mai feminin, atunci dă întâietate sandalelor cu bretele sau pantofilor. Este decent să apari în astfel de pantofi atât într-o cafenea, cât și la o întâlnire.

5. Purtați pantaloni largi

Pantalonii largi vă vor ajuta să creați o varietate de look-uri frumoase și stilate. Nu purta mai tot timpul pantaloni skinny, alege modelul flare, pantaloni evazați cu o cămașă alba sau o bluza. Vei arăta mai elegant și fastuos.

6. Aruncă o privire în dulapul unui bărbat

Dacă vrei sa îți schimbi diversifici look-ul, dar în același timp fără să cheltui bani în plus pentru cumpărături, deschide dulapul iubitului tău, ia o cămașă, suflecă-i mânecile și descheie-i gulerul, iată o noua ținută pentru tine. Poartă cămașa cu o pereche de blugi.

7. Păr ciufulit? E bine!

Lasă-ți părul să-și ia forma naturală. Naturalețea este în tendințe, așa că vei arăta elegant, fără nicio coafare. Nu uitați de proverbul: „Vântul este cel mai bun coafor!”

Cunoscând micile trucuri ale femeilor franceze, poți să faci la fel ca și ele când te-ai plictisit teribil de toate hainele tale. Acest lucru vă va permite nu numai să economisiți timp și bani, ci și să vă aprofundați într-un anumit stil.

Ți-au plăcut aceste sfaturi? Așteptăm cu nerăbdare părerea ta în comentarii!
Dacă ți-a plăcut articolul, salvează-l pentru tine și împărtășește-l prietenilor tăi!