Talie de viespe și abdomen plat în doar 3 săptămâni, cu o metodă indiană

Chiar dacă pare imposibil, cu această metodă totul este mai mult decât real. Un singur exercițiu este capabil să-ți subțieze talia și abdomenul în doar 3 săptămâni. Acesta este inspirat din India și constituie unul dintre exercițiile caracteristice pentru yoga.

Principiul de bază al acestei metode este faptul că întărirea mușchilor abdominali vine din interior. Pentru început, îți va fi un pic dificil să faci mișcările, cu timpul însă mușchii se vor adapta și vei avea nevoie de mai puțin efort pentru a le realiza.

Recomandări pentru a îndeplini corect exercițiul:

  1. Haine comode, din stofe naturale.
  2.  Fă mai întâi câteva exerciții de încălzire a mușchilor.
  3. Acest exercițiu poate fi făcut atât de sine stătător, cât și împreună cu exercițiile de gimnastică pe care le practicai până acum.
  4. Respectă instrucțiunile de realizare a exercițiului, de mai jos.

Tehnica de îndeplinire a exercițiului:

  1. Așază-te în poza Sukhasana cu picioarele încrucișate, ținând spatele drept. Încearcă să relaxezi mânile și coloana vertebrală, punând palmele pe șolduri.
  2. Inspiră și apoi expiră foarte încet. Mușchii trebuie să rămână relaxați.
  3. Începe să tragi rapid burta înăuntru. În acest timp trebuie să-ți ții respirația. Ține burta trasă 10-15 secunde.
  4. După aceasta, inspiră și expiră lent și repetă din nou exercițiul. Dacă simți că nu reușești să-ți menții respirația pentru 15 secunde, poți face un scurt inspir-expir pentru a putea continua mișcarea.
  5. Apoi încearcă să-ți restabilești respirația normală.
  6. Ar fi bine să faci acest exercițiu de circa 5 ori pe zi.

Această tehnică este una dintre cele mai eficiente în ceea ce privește întărirea mușchilor abdominali. Mai mult ca atât, aceasta ajută la îmbunătățirea circulației sangvine.

Important să știi că acest exercițiu, ca multe altele, are și contraindicații. Este interzis celor care suferă de ulcer, au maladii serioase ale intestinului sau în timpul ciclului menstrual.

De asemenea, ai grijă dacă ai probleme cu inima, plămânii sau hernie în cavitatea abdominală.

Dacă nu ai problemele de sănătate enumerate mai sus, te invităm să începi un curs de aceste exerciții și vei avea o talie și un abdomen de invidiat în cel mai scurt timp.

Sursa