Strălucitor de frumoase: 16 Idei de manichiură cu sclipici!

Te-ai programat la manichiură, dar încă nu știi pentru ce model să optezi de data aceasta? Orice design va arăta mult mai viu și interesant dacă vei utiliza sclipici pentru decor!

Acesta poate fi adăugat pentru un efect abia vizibil sau aplicat intens pentru întruchiparea ideilor îndrăznețe! Manichiura strălucitoare se va potrivi armonios atât pentru tinerele domnișoare, cât și pentru doamnele de vârstă mai matură.

Unghiile cu sclipici te vor ajuta să atragi toate privirile. Ce zici de nuanța metalică, combinată cu o culoare gingașă de nude?

Iată un model frumos de care nu te vei mai sătura:

Combinația perfectă! Niciodată nu vei da greș cu o manichiură neagră, completată spectaculos cu o nuanță sclipitoare.

Detaliile ombre pot fi amestecate cu sclipici. Astfel, obții o manichiură seducătoare pe măsură!

Dorești să emani rafinament și eleganță? Combină glitter-ul cu oja albă. Această manichiură se va potrivi de minune chiar și pentru o viitoare mireasă!

Alege să folosești sclipici doar pe o singură unghie sau două. Acest truc îți va permite să obții o manichiură în stil minimalist!

Atunci când vine vorba de strălucire, este important să ții cont de un lucru – măsura! Evită să supraîncarci design-ul unghiilor.

Unghii negre, ojă cu glitter roz… tot de ce mai ai nevoie este o rochie frumoasă și distracția poate începe!

Cum să faci o manichiură mai puțin plictisitoare? Mizează pe contrast, acesta arată întotdeauna spectaculos.

Ce crezi despre unghiile roz cu sclipici? Chiar dacă sună copilăros, modelul acesta nu este deloc așa!

Manichiura franțuzească este o soluție universală pentru majoritatea situațiilor din viață. Completeaz-o cu sclipici de nuanță argintie și chiar câteva pietre!

Tehnica desenului cu sclipici arată mai superbă, atunci când densitatea aplicării scade treptat, fie de la rădăcina unghiei, fie de la vârf.

Nuanțele perlate fac furori în anul 2019! Textura lor transformă manichiura într-una senzațională, de efect.

Acest model reprezintă expresia pură a rafinamentului și a feminității, de aceea nu trebuie să îl ratezi!

Uneori vrei să uiți de modestie și preferi o manichiură îndrăzneață! Cu acest model nu vei mai avea motive să te simți neobservată!

Indiferent de sezon, nuanțele calde și pastelate sunt mereu binevenite. Pune-ți în evidență frumusețea mâinilor și acordă atenția cuvenită manichiurii tale!