Stilul minimalist în 2022: 12 look-uri feminine simple şi elegante pentru toate vîrstele

Tendințele modei moderne sunt suficiente de democratice încât să poți alege orice haină pe placul tău. Totodată, un aspect elegant şi bine îngrijit, cu articole de marcă este destul de accseibil pentru femeile de orice vârstă, în orice anturaj nu s-ar afla. Stilistii cred că merită să acordați o atenție deosebită tricotajelor de înaltă calitate, în stilul minimalist.

Un aspect minimalist format dintr-un cardigan, o fustă cu siluetă și un pulover cu guler poate arăta foarte bine şi elegant, într-o seara de cinema. 

Puloverele cu mâneci voluminoase la modă vor adăuga feminitate și plăcere imaginii. Se potrivesc bine cu fustele de lungime medie și pantofi ascuțiți. Amintiți-vă că culorile deschise ale hainelor sunt foarte fresh în acest an.

Nu uita de skinny! Completează blugii cu o jachetă de piele și un pulover.

Dacă încă nu ai o cămașă albă pentru libertate, merită să iei una. Combină acest articol de bază cu pantaloni de piele şi sandale spectaculoase.

O cămașă lungă cu talie accentuată este un hit al sezonului curent. O poți purta cu blugi și orice pantofi.

O altă haina super relevantă este o bluză care deschide umerii. Mânecile trebuie să fie aerisite. O astfel de piesă vestimentară romantică  poate fi purtată cu pantaloni sau blugi.

Jacheta, în ciuda versatilității sale, este deosebit de populară în acest sezon. Designerii sugerează să alegi o culoare monocrom și să le poarţi cu blugi strâmți, cu un strat inferior solid. În ceea ce privește încălţămintea, poți alege pantofi, botine sau sandale.

Un look laconic, dar feminin va rezulta dintr-o jachetă de piele, blugi gri și un tricou ușor. Cei mai modesti pantofi sunt de ajuns ca tinuta să devină destul de moderna.

Un alt must-have al sezonului este o cămașă-sacou din denim. O haină laconică foarte interesantă, care arată foarte bine împreună cu blugi drepți.

Feminitatea și tendințele sunt concepte ca a fi destul de compatibile! Aceste ținute vor fi potrivite pentru aproape orice vârstă. Inspirăte şi poarte-le cu drag!