Stilul franțuzesc și piesele lui de bază

Franțuzoaicele sunt un etalon al eleganței și frumuseții. Indiferent de modul în care combină hainele, aceste femei  reușesc mereu să fie stilate. Mai mult, ele știu să fie raționale, și nu cheltuiesc sume colosale pe cele mai noi tendințe ale designerilor.

Puțini sunt cei care știu că în garderoba unei adevărate franțuzoaice există haine de bază, care pot fi îmbrăcate la orice eveniment. Astăzi vom deschide dulapul lor, și vom încerca să aflăm ce trebuie să îmbrăcăm pentru a  simți că avem stilul în buzunar.

25693[1]

Stil franțuzesc

Acest element vestimentar se regăsește în garderoba fiecărei franțuzoaice, fără excepții. Deseori, reprezentantele sexului frumos combină blugii cu bluzele largi din stofă naturală sau cu pulovere.

1[2]

Parisul este un oraș al paradoxurilor, iar locuitoarele lui nu sunt o excepție. De aceea, pantofii bărbătești, devin completarea perfectă pentru un costum de oficiu.

2[1]

Singurul accesoriu scump din ținuta unei franțuzoaice este geanta. La Paris este considerat un act de indecență să porți genți ieftine sau care nu sunt de firmă.

3[1]

Nici sacoul negru nu lipsește din garderoba unei franțuzoaice. Deseori, acesta este alegerea perfectă atunci când nu ai timp să-ți selectezi ținuta.

4[1]

Balerinii stilați și comozi sunt alegerea favorită a oricărei fashioniste franceze.

5[1]

Elementul vestimentar care nu va fi demontat niciodată – batista din mătase colorată care îți va sublinia mereu stilul.

6[1]

Trenciul lung, impermeabil este haina preferată a franțuzoaicelor. Atunci când vrei să îmbraci o rochie combinată cu acest trenci, ar grijă ca cele două piese să fie de aceeași lungime.

7[1]

Puloverul care cade pe umeri, arată minunat pe fetele slabe.

8[1]

Ochelarii mari și negri, se regăsesc fără îndoială în geanta fiecărei franțuzoaice. Pentru că mereu se va găsi un motiv pentru a-i îmbrăca: soarele rebel, lacrimile neașteptate sau cearcănele care apar în urma unei nopți nedormite.

9[1]

O cămașă largă arată foarte feminin, chiar dacă este băgată în pantaloni sau în fustă.

10[1]

Acest element vestimentar îl poți împrumuta de la iubitul tău.