Stilul Boho pentru femeile trecute de 50 de ani: Eleganță și confort

Boho este un stil foarte unic. Fetele tinere apreciază acest stil, dar totuși, arată mai bine femeilor de vârstă mijlocie. Personal, acum 15 ani, boho mi se părea sălbatic iar acum 10 ani, am recunoscut că era ceva în el. După încă 5 ani, mi-am dat seama că boho are un farmec aparte, iar anul acesta pentru prima dată am decis să-mi cumpăr o rochie îm acest stil. Am făcut o mică selecție de imagini care m-au interesat, iar astăzi o să vorbim mai îndetaliat despre ele.

Exemple de combinații în stilul Boho

Un costum interesant de culoare gri-verde. Setul este format din pantaloni largi cu aplecare de-a lungul marginii inferioare a picioarelor si o tunică albă alungită cu o linie de fund asimetrică și o vestă din țesătură de pantaloni, a cărei formă repetă forma tunicii.

O frumoasă rochie galbena. Model reprezintă o siluetă trapez cu aplecare de-a lungul marginii inferioare a tivului. Pentru această rochie a fost aleasă o jachetă, în prima variantă a setului în gri, în a doua – albă ca zăpada.

Și iată două rochii de soare lungi pentru o siluetă „ovală”. Modelele sunt din material textil cu luciu satinat, iar ambele sunt in nuanțe vibrante. Primul este portocaliu, al doilea este verde intens. Rochiile de soare se poartă  cu mâneci lungi în nuanțe contrastante. Albastrul deschis a fost ales pentru portocaliu, iar roșu-portocaliu pentru verde.

Set foarte elegant în tonuri de roz și bej. Ansamblul este format dintr-un costum pantalon cu pantaloni largi si o bluza, precum si un cardigan lung fara maneci, dar cu o linie a umerilor foarte alungita.

Rochie foarte elegantă într-o nuanță de coral pal. Modelul este până la podea cu volan lat și pufos la tiv. Mânecile scurte dintr-o singură bucată sunt, de asemenea, decorate cu volane, dar nu largi. O eșarfă neagră este un  accesoriu foarte spectaculos.

Ansamblul este spectaculos, dar eu una, cu greu aș îndrăzni să cumpăr așa ceva. Elementul principal este o salopetă de culoare crem cu o linie de cusătură foarte joasă. Au ales pentru el un cardigan supradimensionat gri-bej, modelul este tricotat din fire super fine.

Ansamblu spectaculos de culoare ciocolata cu lapte. Ansamblul este format dintr-o rochie lunga, detasabila sub talie. O panglică de dantelă este cusută de-a lungul liniei de cusătură. Rochia este lungă, fără mâneci. Vine cu un cardigan larg din aceeași țesătură.

Acest set este alegerea perfectă pentru vremea rece. Este compus dintr-o rochie tricotata dreapta cu silueta dreapta si o vesta voluminoasa tricotata asimetrica. Vesta este croșetată din fire groase bej.

Un ansamblu simplu format din pantaloni tăiați largi într-o nuanță kaki închis și un pulover de nisip deschis. Nimic complicat, dar foarte elegant.

Acesta este un ansamblu pentru sezonul cald, format dintr-o rochie larga cu silueta trapez. Modelul este liber cu o linie de fund asimetrica. Rochia se poartă cu jambiere albe.

O altă rochie interesantă. Model al unei siluete directe libere de culoare bej. Rochie detasabila sub linia taliei. Un corset cu închizătoare în centrul față, un ansamblu de-a lungul tivului fustei.

O rochie dublă arata interesant si, in plus, este si practica, deoarece ambele modele pot fi purtate separat. Rochie intima in negru, model de silueta dreapta, pana la glezna. Rochie de top într-o nuanță delicată de mentă, lejeră cu un decolteu larg care îți permite să miști rochia peste un umăr.

Mi-a placut in mod deosebit acest set. Cu siguranță aș cumpăra asta pentru mine. Model cu fusta lunga in linie A si bluza interesanta cu guler de camasa, tivul asimetric si volan cusut in fata sub talie. Spatele este alungit, dintr-o bucată. Setul este completat cu o esarfa alba.

Frumos costum de mătase cu pantaloni largi și o tunică alungită. Pantaloni negri, tunică cu imprimeu mare pe tiv. Imaginea este completată cu o eșarfă în culoarea imprimeului de pe tunică.

Sperăm că te-am inspirat la o schimbare de loc. Daca da, atunci Boho este un stil pe care trebuie să-l încerci cu siguranță!