Stiliștii tac despre asta: 5 secrete pentru a avea un păr frumos

Părul luxos atrage atenția, îi face pe alții să-ți admire coafura, iar în unele provoacă invidie. Pentru a face părul să arate frumos, împărtășim 5 secrete ușor de făcut acasă despre cum să oferi firelor un aspect luxos.

Actualizează tunsoarea în mod regulat

Părul cu vârfuri despicate nu adaugă atractivitate unei femei și dă impresia că nu îi pasă de ea însăși. O tunsoare îngrijită, dimpotrivă, vorbește despre atenția ei la detalii și adaugă strălucire imaginii unei doamne. Capetele perfecte sunt cireașa de pe tort.

Tunde-te singură – un pas decisiv. Nu este o problemă dacă nu ești încă pregătită pentru asta sau nu intenționezi să o faci. Principalul lucru este să găsești un meșter bun care să-ți păstreze tunsoarea în stare perfectă.

Nu neglija produsele de îngrijire

Prin „produse de îngrijire” nu presupunem ulei de brusture pentru rădăcini și apă de orez pentru lungime,(deși se zice că funcționează) ci produse profesionale. Pot fi și produse semi-profesionale.

Îngrijirea la domiciliu nu înseamnă întotdeauna rețetele încercate și testate ale bunicii. Și cu produse cosmetice profesionale special concepute pentru păr, rezultatul procedurilor este întotdeauna mai bun și mai vizibil.

Aranjează întotdeauna părul

Părul coafat arată întotdeauna mai avantajos. Să înveți cum să faci o aranjare de salon acasă este mai ușor decât pare.

Pentru a obține efectul părului ud fără gesturi inutile, prinde părul ud într-un coc jos noaptea, iar dimineața pieptănă firele cu un pieptene cu dinți mari și stropește cu lac.

Buclele ușor ondulate pot fi obținute cu placa sau cu bigudiurile obișnuite. Cert este că părul va arăta mult mai frumos dacă este aranjat.

Utilizează protecție termică

Coafarea zilnică oferă părului un aspect bine îngrijit, dar folosirea frecventă a uscătorului de păr și periajul strică fără milă firele. Devin uscate, fragile, despicate și arată neîngrijit – toate acestea sunt antonime pentru cuvântul „scump”. Pentru a preveni acest lucru și pentru a menține sănătatea și aspectul de înaltă calitate a părului, recomandăm utilizarea protecției termice.

Glazură în loc de vopsire

După glazură, părul arată strălucitor, neted, ușor de pieptănat și nu se încurcă – efectul laminarii este evident. Și această procedură nu dăunează la fel ca și vopsirea părului.

Acasă, poți avea grijă de părul tău astfel încât să arate ca după cel mai scump salon. Da, va trebui să muncești puțin dar rezultatul va merita!