Știi de ce fusta trebuie îmbrăcată și scoasă pe cap?

A moment of sensuality - A woman takes off while a skirt

Societatea modernă își dictează regulile de viață, iar reprezentantele sexului frumos consideră neapărat să le respecte și să se adapteze pentru a-și găsi locul sub soare.

Astăzi femeile pot fi militari, mineri, pompieri, șoferi de troleibuz, sau directori de companii. Ele au învățat chiar să conducă avioane.

Din păcate, viața femeilor contemporane nu e foarte dulce. Deseori ele sunt nevoită să îndeplinească sarcini bărbătești, care nu le permit să poarte fuste, rochii sau salopete. Dar chiar și cele mai ocupate femei au concediu. Timp în care pot să se relaxeze și să poarte doar hainele care le sunt pe plac.

Astăzi vom vorbi despre fustă, unul dintre cele mai importante elemente vestimentare. Încă din cele mai vechi timpuri se știe  că purtând fuste lungi, femeile au o legătură directă cu energia pământului.

Cum să porți fusta corect?

22788[1]

Femeile care poartă pentru o perioadă mai îndelungată pantaloni sau blugi, se lipsesc de o energie deosebită. Dacă ai șansa de a purta ținute feminine, folosește-o.

Foarte important este și modul în care îmbraci sau dezbraci fusta. Dacă o scoți pe picioare, riști să întrerupi fluxul de energie feminină pe care l-ai primit de la pământ. Încearcă să te dezbraci corect: apucă fusta de poale și scoate-o pe cap.

Astfel, energia va trece prin tot corpul și va rămâne acolo, pentru a-ți faci existența mai frumoasă.