Standarde noi în moda anului 2019: Conceptul asupra frumuseţei se schimbă!

In prezent exista o tendinta de schimbare majora in industria frumusetei: cerintele catre supermodele devin mai loiale, democratice si mai lumesti, si de asemenea apar standade noi „ale calitatii” unei figuri ideale. Casele de moda celebre si agentiile de modeling tot mai des prefera supermodelele care nu au forme 90-60-90, ci fete simple care sunt departe de a fi perfecte. De ce se intimpla asa, cititi mai departe.

1

Modele intr-un nou format

2

Exista o parere conform careea publicul deja e obosit in a contempla femei ideale de dimensiunea 40, de aceea brandurile mondiale populare pariaza astazi pe frumusetea de „clasa a 2-a”. Spre exemplu, jurnalista si fondatoarea resursei on-line pentru femei – Kal Skiotiono, cu dimensiunea sa de 44, deja a reusit sa participe in citeva campanii, care au avut loc sub egida brandului american Kate Spade New York.

3

Multe femei carora li s-au propus sa participe in campanii de moda, percep modelling-ul ca pe un hobby. Ele primesc din aceasta activitate doar placere, si nu se complexeaza in privinta exteriorului sau.

4

Cererea pentru femeile „ne-standarte” este in continua crestere. De exemplu, o femeie simpla pe nume Liza Pristap, care detine o retea de magazine de flori, a fost invitata pentru o sesiune de moda a fimei Banana Republic. Inca un star in ascensiunea al modei noi a devenit Hail Gates, care lucreaza in calitate de redactor la renumitul jurnal Paris Review. In 2016 aceasta doamna a luat parte in campania de moda organizata de Sophie Buhai.

5

Mai inainte vreme pentru candidatele de modele, erau organizate selectii bazate pe o virsta stricta, acum insa si femeile trecute de 60 ani au posibilitatea sa „straluceasca” prin frumusetea sa. Spre exemplu Jacklin Merdok a luat parte intr-un din campaniile de moda din toamna anului 2012, organizata de compania Lanvin, ea avind o virsta de 82 ani.

„Jocul de-a moda” nu se face dupa reguli

In epoca progresului social media, putini sunt cei care trag atentie la aspectul frumos exterior, cu toate ca in trecut anume ca acest parametru era unul indispensabil. Astazi valorile sunt reprezentate de catre oameni, stilul lor de viata, obiceiurile si felul lor de a fi. Datorita noilor modele, femeile simple invata sa se accepte asa cum sunt, si chiar sa se izbaveasca de complexe inutile.