Spălarea părului odată pe săptămână! Un nou trend care i-au uimit pe stiliști

Cu siguranță te-ai întrebat și tu măcar odată, ce câte ori pe săptămână este recomandat să-ți speli părul? Un nou trend vine cu ideea de a spăla părul o dată pe săptămână.

Un nou trend face furori în rândul fashionistelor. Spălarea părului odată pe săptămână. Dar cine ar vrea să umble cu părul murdar atâta timp? Stiliștii vin cu sfaturi despre cum să ne menținem părul tîntr-o stare plăcută pe toată durata săptămânii.

Luni

Spălați capul așa cum se recomandă, de două ori, fără a face exces de prea mult șampon. Mai curat nu va fi dacă petreci ore în șir să-l speli. După care aplică balsam pentru a fi mai ușor de pieptănat și pentru a-i oferi un aspect mătăsos. Dacă ai posibilitatea lasă părul să se usuce singur, fără a apela la feon. Pentru a-i oferi o aranjare frumoasă ai nevoie de popularele bigudiuri care în scurt timp vor oferi podoabei capilare un volum și bucle foarte lejere. Seara, înainte de culcare, stiliștii recomandă să-ți prinzi părul astfel încât să nu fie lăsat pe spate. În acest mod vei preveni îngrășarea înainte de timp.

 

Marți

În a doua zi a săptămânii la fel poți purta părul lejer pe spate. Secretul este să împarți părul în două. Dacă de obicei împărțirea o faci în partea dreaptă, de această dată lasă părul în partea stângă. Părul se obișnuiește într-o anumită poziție și astfel își pierde volumul la rădăcini și se murdărește mai ales la locul despărțirii obișnuite. După ce schimbi poziția părului și a bretonului în cazul în care îl ai, obții volum și o imagine nouă!

Miercuri

Împletirea este cea mai bună opțiune pentru părul spălat de 2 zile, care a pierdut din volum. Cosițele nu trebuie să arate perfect, ci puțin răvășite, așa cum e trendul actual. Arată cel mai bine pe părul lung, dar se pot improviza și pe suvițele mai scurte.

Joi 

O altă aranjare perfectă este să prinzi câteva șuvițe de păr într-un coc mic. Părul lăsat pe spate îl poți pieptăna de la rădăcină, pentru a-i oferi un volum aparte.

 

 

Vineri

Coada de cal a avut întotdeauna un aspect deosebit. Fiind și o coafură ușor și simplu de realizat. Pentru a crea acest look ai nevoie de un fixativ și o agrafă. În funcţie de timpul pe care-l ai, poți face fie coada de cal dezordonată, împletită, sau de inspirație retro. Chiar dacă părul nu a fost spălat de patru zile această aranjare va oferi un aer spectaculos.

Sâmbătă

Cocul este perfect pentru oricine și în orice moment al zilei. Fie că ai planificată o întâlnire cu prietenii sau o cină romantică cocul este alegerea minunată. Dacă ai părul mediu sau lung, atunci această coafură este ideală pentru tine. Nu e greu de realizat, iar rezultatul este magnific. Cocul cu aspect neglijent și şuviţe rebele este opțiunea ta pentru ziua de sâmbătă.

În ajutor îți vin și accesoriile pentru a crea un look original. Bentiţe, flori, eşarfe, agrafe, şi multe altele pot fi folosite pentru a conferi chiar şi celor mai răvăşite şuviţe un look modern.

Duminică

Ai făcut-o! Înainte de a intra în duș, unii stiliști recomandă să-ți clătești părul cu oțet de mere pentru a dizolva sebumul și pentru a-l ajuta să se spele mai ușor.