Singura cauză pentru care trebuie să schimbi bărbatul și să rupi relația

De ce când partenerii se iubesc reciproc nu pot construi o relație sănătoasă?

Două persoane se iubesc, formează un cuplu, apoi se căsătoresc, fac o iluzie că totul e perfect, dar nu-i mereu așa. Unele femei încep a înțelege că, lângă acest bărbat, se simt singure și nefericite. Ele încearcă să se convingă că totul e ideal și să se bucure că nu mai sunt singure, dar nu funcționează, înțeleg că erau mai bucuroase și plină de viață atunci când era singure.

Femeile încep să facă totul pe placul bărbatului, să îndeplinească orice moft sau rugăminte, dar în schimb nu primește nimic.

Partenerul ei nu comunică cu ea, nu-i cere părerea, ci doar o anunță cu noile decizii. El nu are nevoie de un dialog sau pentru a discuta planurile de viitor, doar își satisface propriile necesități. Chiar dacă femeia încearcă să discute cu el și să-și exprime propriile idei sau asprirații, acesta ignoră orice contact.

Femeia se simte ignorată și înțelege că partenerul ei nu doar că nu comunică, ci nici nu dorește s-o asculte sau să-i ofere atenția necesară.

Când soția încearcă insistent să se afirme sau să zică că părerea ei contează, soțul îi răspunde că ea doar îl sâcâie și s-a săturat să fie cicălit. Ea începe să fie nefericită, să zâmbească mai rar și să-și piardă din personalitate, nu mai este ființa veselă și pozitivă cum era la început. Acest tip de relație ar trebui să vă pună pe gânduri, dacă merită să vă jetfiți sau să râmâneți nefericită până la sfârșitul vieții.

Dacă soția a devenit, lângă acest bărbat așa cum nu a fost vreodată, iritată, tristă, deprimată, înseamnă că ea se simte rău în această relație, prin urmare rezultă că bărbatul nu face nimic pentru ca ea să se simtă importantă-n viața lui.

Este o singură cauză când femeia trebuie să să se gândească la ruperea acestei relații. Dacă femeia nu mai dorește să suporte acest comportament, este îndurerată și vrea să devină persoana energică de până la această relație, atunci răspunsul este evident.

Când partenerii nu se pot auzi sau unul dintre ei refuză de a asculta pe celălalt, atunci despre ce fel de relație vorbim? Soții trebuie să se iubească și reciproc să respecte dorințele, iar dacă unul dintre ei este cuprins de durere, atunci comunicarea ar fi cheia spre o nouă șansă.

Dacă bărbatul zice că e cicălit și refuză de-a face vreo schimbare sau, cel puțin, de-a discuta, poate ideea de-a înceta această relație nu e una pripită?
O relație armonioasă nu se construiește pe egoism, iar orice om poate fi înlocuit, decizia vă aparține.