Simțul înnăscut al stilului: 3 semne ale zodiacului care arată întotdeauna uimitor

Aceste trei semne zodiacale cu siguranță nu au nevoie de ajutor în alegerea ținutelor.

Este posibil să fi întâlnit oameni care reușesc să arate grozav indiferent de ce poartă. Costum sportiv sau rochie de seară – nu prea contează. La urma urmei, ele creează întotdeauna ținute armonioase care li se potrivesc. Nu mai vorbim despre accesoriile de succes care dau un șic aparte aspectului lor. Profesioniștii din industria modei ar numi această „superputere” un simț înnăscut al stilului. Dar astrologii ar adăuga că există o legătură între acest dar și data nașterii.lace front wigs cheap nfl jersey cheap lace front wigs sex toys for men adidas online shop nike air jordan 4 black canvas custom nfl jersey top couples sex toys fantasy football trophies best wigs custom jerseys football nike air max 97 black nfl san francisco 49ers nike air jordan retro adidas yeezys

Dar nu te grăbi să fii jignit dacă semnul tău zodiacal nu este inclus în top 3 din rating. La urma urmei, fiecare reprezentant al cercului zodiacal are propria sa energie specială, care se reflectă în stilul său de zi cu zi.

De exemplu, reprezentanții din zodia Capricorn sunt autorii expresiei: „Să trecem la treabă”, așa că ținutele lor sunt de obicei simple și neutre (ceea ce nu exclude faptul că pot fi și foarte stilate).

Racii sentimentali preferă adesea hainele cu istorie. Acest lucru se referă și la accesoriile care au o semnificație simbolică specială pentru ei înșiși. Pălăria preferată a mamei sau un inel moștenit de la străbunica poate fi integrat cu succes în imaginea lor și poate crea propriul stil unic.

Iar Scorpionii sunt maeștri în combinarea culorilor strălucitoare și a soluțiilor de design îndrăznețe.

Într-un cuvânt, un reprezentant al fiecărui semn al zodiacului poate deveni o „icoană de modă”. Dar, după cum spun astrologii, unii dintre noi avem cea mai pronunțată predispoziție la acest lucru.

Ce semne zodiacale au un simț înnăscut al stilului

1. Leul

Leii iubesc să fie în centrul atenției. Lor nu le este frică să îmbrace lucruri spectaculoase și să își completeze look-ul cu cele mai neașteptate detalii. Încă vrei să negi faptul că Leii sunt considerați pe merit una dintre cele mai elegante semne zodiacale? Atunci iată numele pentru tine: Coco Chanel, Louis Vuitton, Michael Kors, Cara Delevingne, Kylie Jenner, Karlie Kloss și Winnie Harlow. Toate aceste „icoane de modă” din trecut și prezent s-au născut sub semnul zodiacal Leu.

Indiferent dacă fac treburile la birou sau sorbesc șampanie la un eveniment plin de farmec, Leii știu întotdeauna să se îmbrace pentru a impresiona. Chiar dacă stilul lor extravagant atrage priviri invidioase sau chiar judecătore, Leilor nu le pasă deloc. Cu cât mai mulți oameni îi privesc strălucind, cu atât mai bine.

2. Balanța

Născute între 23 septembrie și 22 octombrie, Balanțele sunt conduse de Venus, planeta care reprezintă frumusețea și dragostea. Deși nu vom pretinde că Kim Kardashian, Bella Hadid și Gwyneth Paltrow își datorează simțul stilului numai semnului lor zodiacal, nu poate fi doar o coincidență, nu? Elegante, cunoscând simțul proporției, Balanța arată întotdeauna de parcă sunt gata să fie pe coperta unei reviste. Nu vei întâlni niciodată reprezentanți ai acestui semn zodiacal în șlapi rupți sau un hanorac murdar în public.

Desigur, Balanța poate avea nevoie de mai multe încercări pentru a aduce cutare sau cutare ținută la perfecțiune. Dar într-un fel sau altul, au un „simț” natural pentru combinații reușite de lucruri și accesorii. Și, de regulă, mai devreme sau mai târziu își creează propriul stil unic, care este de admirat.

3. Taurul

Deoarece Taurul este condus și el de Venus, oamenii născuți între 20 aprilie și 20 mai apreciază cu adevărat toate lucrurile bune din viață. În plus, reprezentanții acestui semn zodiacal știu să gestioneze corect banii. Așa că este puțin probabil să-și umple dulapul cu lucruri ieftine „pentru un sezon”. Mai bine, investesc în îmbrăcăminte de calitate, care să le reziste mult timp. Luxul este al doilea lor nume. Așa că Taurul ține mereu pasul cu cele mai recente tendințe de modă. Ei iubesc lucrurile atemporale și sunt atrași mai degrabă de calitate decât de cantitate.

Dar nu te lăsa păcălită – acest semn de pământ apreciază și confortul. Stilul lor poate fi descris ca fiind practic, dar sofisticat. Spre deosebire de prietenii lor de modă Leu și Balanță, Taurul este convins că moda poate fi confortabilă. Și doar privindu-le, te vei convinge instantaneu de acest lucru.