Simplu și frumos: 7 modele încântătoare de pedichiură pe care le poți face în acest sezon

Este timpul pentru sandale, șlapi și alți pantofi deschiși. De aceea vrem ca degetele de la picioare să fie la fel de îngrijite, „la modă” precum sunt mâinile. Să alegem un design de pedichiură care va părea scump, dar va arăta frumos și cu bun gust. Mai jos sunt 7 idei proaspete de pedichiură pentru fiecare gust.

Nuanța de roz atenuat

O opțiune foarte blândă, elegantă și feminină pentru fiecare zi. Nuanțele de roz atenuate sunt cât mai apropiate de culoarea pielii umane și, prin urmare, arată natural.

Uitați de decorul strălucitor și modelele contrastante în această vară. Dați preferință unei pedichiuri simple. Simplitatea și concizia sunt încă în tendințe!

Nuanța de bordeaux

Culoarea burgundy este la modă, scumpă și nobilă. Aceasta este o nuanță clasică în designul unghiilor, care arată cel mai bine într-un finisaj lucios. Soluția ideală pentru brunete.

Dacă va fi o nuanță rece sau caldă, întunecată și saturată sau mai aproape de roșu – alegerea vă aparține. Bordeaux se intelege bine cu nuanța nisipului, cărămizii, cu bejul și maro. Alegând pantofi de astfel de culori, vei adăuga soliditate imaginii, o vei face mai armonioasă.

French clasic

Nu vei surprinde pe nimeni cu o manichiură franțuzească, aceasta te poate mulțumi dacă ești o iubitoare de ceva interesant și non-trivial. Adaugă prospețime și rafinament stilului tău!

Pedichiură „strălucitoare”

Este un design genial în toate sensurile cuvântului. Nu folosiți paiete sau alte accesorii strălucitoare. Aceasta este o soluție excelentă pentru ocazii de zi cu zi sau speciale, precum și pentru o întâlnire romantică cu persoana iubită.

Baza poate fi nudă, dar stratul ușor incolor arată la fel de bine. O astfel de pedichiură elegantă se potrivește bine cu o pereche de sandale confortabile de vară.

Culoarea roșie

Roșul și numeroasele sale nuanțe nu se vor demoda niciodată. Aceasta este o tendință în afara sezonului – unghiile de la picioare sunt vopsite în roșu atât iarna, cât și vara. Culoarea strălucitoare atrage atenția celorlalți. Dacă vrei să ieși în evidență din mulțime – atunci aceasta este opțiunea ta!

Design transparent

Gelul transparent, în sezonul cald este incredibil de populare. Totul ține de tendința pentru naturalețe, care este cântată de fashionistele din întreaga lume de mai bine de un an. Dintre beneficii: o pedichiură translucidă nu necesită o corecție mult timp, arată întotdeauna îngrijită și frumos.

Pedichiură cu finisaj mat

Designul mat are propriul farmec care este unic. Arată impecabil atât în ​​culorile luminoase, cât și în cele mai stinse.

Dacă ți-au plăcut aceste modele, salvează-le pentru tine și împărtășește-le cu prietenele tale!