Simplitatea este un lux. 10 stiluri elegante pentru femeile trecute de 50 de ani

Există întotdeauna armonie în simplitate. Pe baza unor lucruri simple și ușor de înțeles, puteți crea multe imagini elegante și frumoase pentru fiecare zi, mai ales dacă ați atins deja vîrsta de 50 de ani. Ca o dovadă de nerefuzat, vă com prezenta 10 stiluri în vogă pentru acest an, care vă vor pune frumusețea și splendoarea într-o lumină excepțională.

O imagine expresivă, împrospătează în mod favorabil aspectul unei femei. Astfel, un pulover strălucitor se va potrivi excelent cu pantalonii tăiați într-o nuanță de crem discretă.

În viața de zi cu zi, pentru a fi o eroina, poartă în mod regulat costume cu pantaloni. Modelul de bază gri într-un duet cu o cămașă albă se potrivește perfect atât într-un look casual elegant, cât și în cel formal de afaceri.

Nu te teme de experimente. Asortează cu îndrăzneală un trening și adidași cu o haină  de cașmir. Șosetele cu imprimeu contrastant și o geantă compactă adaugă caracter practic aspectului.

O fustă de lungime medie este o soluție câștigătoare pentru o femeie de peste 50 de ani. O fashionista matură va opta pentru un jumper cu un decolteu în formă de V, cu decorațiuni lungi în jurul gâtului, care „întind” vizual silueta feminină.

O bluză albă se potrivește bine cu pantalonii tăiați drept.

Pantalonii largi, într-o nuanță caldă de crem, se combină la fel de bine și cu pulovere cu guler-înțesate și cămăși clasice. Elegant, confortabil, și la modă!

Combină diferite stiluri de îmbrăcăminte pentru a rămâne mereu în top! De exemplu, poartă un hanorac cu pantaloni negri clasici. Pentru a sublinia talia și pentru a adăuga imaginea de feminitate, poți băga „topul” sport în pantaloni.

Un pulover cu țesături contrastante arată grozav în combinație cu pantaloni largi și albi ca zăpada. Este un set la modă, concis și foarte elegant pentru o doamnă în vârstă!

Un top cu mânecă lungă cu nervuri și pantaloni de bază din jerse sunt perfecti pentru un look casual. Modelul cu pliuri merge bine cu pantofii cu toc. În sezonul rece, ghearele nu vor dăuna imaginii la modă.

Alege, experimentează și fii mereu în vogă, indiferent de vîrsta pe care o ai!