Simplitate și bun gust: 9 tendințe interesante în materie de pedichiură

O pedichiură frumoasă este la fel de importantă ca o manichiură îngrijită. Desigur, picioarele ar trebui să fie întotdeauna în ordine perfectă, dar mai ales în sezonul cald, când toată lumea optează pentru sandale.

Care va fi cel mai la modă design de pedichiură în acest an? Am adunat pentru tine noutăți și idei de pedichiură la modă care pot fi implementate chiar acum.

Tendințele în manichiură sunt adesea repetate în pedichiură – astfel unghiile mâinilor și picioarelor sunt de obicei în același stil. Însă nu este neapărat ca designul să coincidă.

Pedichiură în stil french

Pedichiura french este elegantă, grațioasă și concisă. Nu e de mirare că acest design a fost relevant mult timp, iar în viitor nu va pierde din popularitate. La fel ca manichiura franceză, este influențată de tendințele modei: pe lângă stratul tradițional nud și „zâmbetul” alb, maeștrii de artă a unghiilor oferă varietăți de culoare.

Pedichiură cu accente strălucitoare

Sclipiciul și pietricelele vor completa perfect atât o pedichiură în culori strălucitoare, cât și în culori nud modeste. Cea mai la modă pedichiură cu un decor strălucitor este o pedichiură cu folie colorată.

Pedichiură cu elemente geometrice

Și din nou, designerii ne invită să ne amintim lecțiile de geometrie: liniile, punctele și formele pot fi desenate sau lipite, sau puteți folosi o tendință recentă – o pânză de păianjen cu gel pentru a crea un model deosebit.

Pedichiură mată

Pedichiura minimalistă mată este frumoasă în orice perioadă a anului. În plus, lacul mat în multe nuanțe arată mult mai avantajos decât într-o versiune lucioasă.

Pedichiură potrivită pentru o vacanță la mare

Nisipul, pietrele și apa de mare nu sunt în niciun caz cei mai buni prieteni ai unei pedichiuri. Pentru a păstra culoarea cât mai mult timp posibil și să nu se estompeze, aplică un strat de top-coat super lucios pe unghii. În ceea ce privește designul – alegeți culori strălucitoare și desene tematice.

Pedichiură în stil nud

Pedichiura nud cu gel este încă în topul tendințelor. Această acoperire este universală: este combinată cu orice nuanță a pielii și arată foarte natural.

Pedichiură cu flori și fructe

Manichiura de vară s-a distins întotdeauna nu numai prin culori strălucitoare, ci și prin desene colorate. Tot felul de fructe de pădure și citrice, flori și frunze – toate acestea vor adăuga o stare de spirit jucăușă imaginii tale și vor fi „cireașa de pe tort” al oricărei pedichiuri. 😊

Pedichiură holografică

Acest design luminos, original și atrăgător este o mână cerească pentru cele cărora le place să fie în centrul atenției.

Culori la modă pentru pedichiură în acest an

Paleta de primăvară de lacuri de unghii optează întotdeauna pentru tandrețe și culori pastelate. Tendința va fi nuanțe moi de lavandă și mentă, roz pal și fistic, bej și albastru pal.

Dar o pedichiură de vară la modă preferă culorile strălucitoare. Și nu doar strălucitoare – nuanțele de neon sunt în tendințe!

Până în toamnă, lacurile vor deveni mai închise și mai bogate. Alege smarald, vișiniu, nuanțe profunde de albastru și violet, maro și negru.

Desigur, nici culoarea roșie clasică nu va ieși din tendință. Aceasta doar își va schimba nuanțele în funcție de anotimp.

Spune-ne în comentarii care model ți-a plăcut cel mai mult și împărtășește acest articol cu prietenele tale!